Vier de zomer met ons!

Seizoensfeest 2017

U bent hier:

"Proost met ons op de zomer en dans het naseizoen in!"

Terugblik seizoensfeest 2017

Bekijk de foto's!

Dans met ons mee!

Geheel volgens traditie organiseren we ook in 2017 weer ons Seizoensfeest om de mooie zomer te vieren! De laatste zaterdag van september toveren we ons terras om tot een tropische feestlocatie. Feest voor gasten en vrienden van de haven. GRATIS ENTREE! Eten en drinken tegen vergoeding.

Locatie en aanmelding

30 September 2017 van 20:00 tot 01:00 uur bij jachthaven Drijfveer & Tusken de Marren en op het haventerras van 'De Koken'. Gratis entree!! Meld je aan via Facebook of email.

Voorprogramma: Nieuwe muziek uit Den Haag!

De nieuwste muzikale sensatie uit Den Haag!! We houden nog even geheim wie het zijn, maar reken op melodieuze, jazzy en heel goed dansbare muziek! Perfect om de zomerse avond mee te starten! En voor de trouwe Seizoensfeest bezoekers.... hier en daar zijn er tijdens dit optreden ook weer de vertrouwde PiƱata geluiden terug te horen.

Hoofdact: Mr Wallace!!

Met trots kunnen wij melden dat Mr Wallace bij ons komt optreden!! Deze energieke ska-reggae band staat garant voor feest en een volle dansvloer! Mr Wallace toert door heel Europa, treedt o.a. op bij 3 FM en Radio 1 en heeft verschillende popprijzen gewonnen. Een grote naam op ons kleine (maar heel gezellige) feest!

DJ Soolz

DJ Soolz gaat plaatjes draaien waar je gegarandeerd van gaat dansen!

Arrangement en evenement in Akkrum met cocktails en livemuziek

Cocktailbar en buitenkeuken!

Bestel een zomerse cocktail bij onze legendarische cocktailbar en stil je honger met een exotisch gerecht uit onze buitenkeuken. Ervaar hoe tropisch het op onze haven kan zijn :)

Alvast in de stemming komen

Bekijk de foto's van het feest van 2016 hier:

Feest bij jachthaven friesland arrangement als afsluiting van de zomer

Ben je erbij? Meld je dan nu aan via Facebook of mail!

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren