Vier de zomer!

Seizoensfeest 2019

U bent hier:

"Proost 28 september met ons op de zomer en dans het naseizoen in!"

Dans mee!

Geheel volgens traditie organiseren we ook dit jaar weer ons Seizoensfeest om de mooie zomer te vieren! 29 september toveren we ons terras om tot een tropische feestlocatie. Beeld je eens in: een volle dansvloer aan het water, lampionnen, een cocktailbar met enthousiaste cocktailshakers, foodtrucks, een salsa band en een reggae optreden waarbij het dak er vanaf vliegt.... Dat kan alleen maar ons Seizoensfeest zijn! GRATIS ENTREE!

foodtruck friesland op evenement jachthaven akkrum

Borrel en Buitenkeuken

Vanaf 17 uur ben je welkom op ons terras. De muziek staat aan, de buitenkeukens staan klaar en de drankjes zijn koud. Kom gezellig borrelen en eten en maak je klaar voor een mooie dansavond!

Arrangement bij bootverhuur met barbecue en zeilen
Arrangement en evenement in Akkrum met cocktails en livemuziek

Cocktailbar en buitenkeuken!

Bestel een zomerse cocktail bij onze legendarische cocktailbar en stil je honger met een exotisch gerecht uit onze buitenkeuken. Ervaar hoe tropisch het op onze haven kan zijn :)

Locatie en aanmelding

28 September 2019 van 17:00 tot 01:00 uur bij jachthaven Drijfveer & Tusken de Marren en op het haventerras van 'De Koken'. Gratis entree!! Meld je aan via Facebook of email.

Terugblik 2018

Kom alvast in de stemming met de foto's van vorig jaar!

Ben je erbij? Meld je dan nu aan via Facebook of mail!

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren