Luchtfoto van jachthaven friesland met camping en het dorp akkrum
Je bent er zo en je voelt je meteen ver weg

Jachthaven Friesland

U bent hier:

Jachthaven in Friesland vol sfeer en op een unieke locatie midden in het merengebied! Perfect bereikbaar via snelweg en spoor. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en door ons kleine en toegewijde team kunnen wij u snel te woord staan. En altijd een eerlijk advies op maat. Dat is voor ons de juiste basis voor langdurig en fijn contact!

Jachthaven friesland met mooie ligplaatsen in akkrum vlakbij het sneekermeer

Uw jachthaven in Friesland

Onze jachthaven in Friesland is meer dan alleen een ligplaats voor uw boot. Door de gemoedelijke sfeer, volop bedrijvigheid en persoonlijk contact zult u al snel besluiten veel tijd in de haven door te brengen. Door de unieke ligging midden tussen de Friese Meren zijn dagtochten naar bijvoorbeeld Sneek, Langweer, Grou en natuurgebied de Alde Feanen perfect mogelijk. 's Avonds bent u welkom op ons terras om met een borrel te genieten van de zonsondergang!

Ligplaats huren in Friesland bij jachthaven in Akkrum

Vaste ligplaatsen

Bent u op zoek naar een ligplaats voor het gehele seizoen? Wees van harte welkom! Onze jachthaven midden in Friesland is een uitstekend startpunt voor zowel de korte als lange watersport vakanties. Daarnaast heeft u als houder van een vaste ligplaats vele voordelen.

Zonsondergang ligplaatsen bij jachthaven friesland

Passanten ligplaats bij de jachthaven in Akkrum

Tijdelijke ligplaatsen

Wees bij onze jachthaven ook van harte welkom wanneer u maar kort een ligplaats in Friesland zoekt. Bijvoorbeeld voor enkele maanden of slechts één nacht. Wij doen u graag een passend voorstel, wees van harte welkom!

Ligplaats voor passanten langs de camping en jachthaven friesland
Jachthaven friesland met mooie ligplaats huren in akkrum bij drijfveer tusken de marren

Jachthaven faciliteiten

Of het nu gaat om loodsruimte, drijvende schiphuizen, reparatie en onderhoud, winterstalling, mastenkraan of een bootkar, wij streven naar optimale faciliteiten voor al onze gasten.

kinderen bij het kampvuur op camping en jachthaven akkrum

Geniet van het buitenleven

Kano huren vanuit jachthaven friesland

Jachthaven midden in Friesland met unieke sfeer

Wat maakt de sfeer bij ons anders dan bij andere jachthavens in Friesland? Persoonlijk contact, picknickbanken, vuurschalen, een heel gezellig terras, animatie, evenementen en een gemoedelijke mix van gasten door een breed aanbod van diensten! Kom naar Akkrum en ervaar het zelf...

Evenementen

Meerdere keren per seizoen organiseren wij gezellige evenementen. Denk daarbij aan live muziek, heerlijk eten en bijzondere cocktails. Jachthaven Friesland met sfeer! Bekijk hier het overzicht.

Neem contact op

Heeft u interesse in onze jachthaven? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat we voor u kunnen doen. Voel u van harte welkom in Akkrum!

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat kunt u van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren