De jachthaven in Friesland met échte watersportsfeer

Het team, onze gasten, de kampeerders, zeilers, bezoekers van De Koken en iedereen die je op Drijfveer tegenkomt: samen creëren wij een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Schuif eens aan tijdens een van de thema-avonden in De Koken, of gewoon om de lekkerste gerechten te proeven en heerlijk te relaxen na een dag op de Friese meren.

 

Persoonlijk contact

Een jachthaven is wat ons betreft veel meer dan alleen een ligplaats voor jouw boot. Het is een thuis ván huis in Friesland, waar je graag komt en waar jouw vaartuig in goede handen is. Dankzij ons kleine team leer je de gezichten op onze jachthaven snel kennen en staat er altijd iemand met raad en daad voor je klaar. Loop gerust even binnen bij de receptie, we kunnen niet wachten om kennis te maken!        

Jachthaven voor vaste ligplaatsen

Ben je op zoek naar een vaste ligplaats in onze jachthaven? Wees van harte welkom! Onze jachthaven midden in Friesland is een uitstekend startpunt voor zowel de korte als lange watersport vakanties. Geniet een heel seizoen lang van alles wat Friesland jou als watersporter te bieden heeft.        

Jachthaven met tijdelijke ligplaatsen

Ben je op doorreis in Friesland en op zoek naar een overnachtingsplek? Ook als je maar een nachtje of weekend blijft, ben je van harte welkom op onze jachthaven in het hart van Friesland. Jachthaven Drijfveer is de perfecte uitvalsbasis voor een mooie vaartocht of zeiltrip over de Friese Meren.

Onze jachthaven als uitvalsbasis in Friesland

Wist dat je vanuit onze jachthaven binnen een half uur zowel op het Sneekermeer als op het Pikmeer bent? Akkrum vormt de perfecte uitvalsbasis voor een zeiltrip of een vaartocht richting Zuid-Friesland. De twee grootste meren van Friesland bieden zeilpret voor zowel beginners als geoefende zeilers. We informeren je graag over mooie tochten die je vanuit onze jachthaven in Akkrum kunt maken. Bij de receptie hebben we vaarroutekaarten voor je klaar liggen, die je gratis mag lenen. 

Akkrum is meer dan alleen een jachthaven

Jouw thuishaven en onze jachthaven ligt in het watersportdorp Akkrum. Akkrum is centraal gelegen in Friesland tussen Heerenveen en Leeuwarden en biedt niet alleen op het water alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf: een supermarkt op loopafstand, het hele jaar door unieke evenementen, een trendy woonwinkel, restaurants, gezellige kroegjes en een directe treinverbinding naar de rest van het land. Tijdens een bezoek aan onze jachthaven mag je het dorp Akkrum zeker niet vergeten.

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief