Luchtfoto van jachthaven friesland met camping en het dorp akkrum
Je bent er zo en je voelt je meteen ver weg

Jachthaven in Friesland

U bent hier:

De meest sfeervolle van alle jachthavens in Friesland! Uw ligplaats centraal in het merengebied. Veel faciliteiten en perfect bereikbaar via snelweg en spoor.

Ligplaats huren in Friesland bij jachthaven in Akkrum

Vaste ligplaatsen

Bent u op zoek naar een jachthaven in Friesland voor het gehele seizoen? Wees van harte welkom! Onze haven is een uitstekend startpunt voor zowel de korte als lange watersport vakanties. Daarnaast heeft u als houder van een vaste ligplaats vele voordelen.

Zonsondergang ligplaatsen bij jachthaven friesland

Passanten ligplaats bij de jachthaven in Akkrum

Tijdelijke ligplaatsen

Wees bij onze jachthaven ook van harte welkom wanneer u maar kort een ligplaats in Friesland zoekt. Bijvoorbeeld voor enkele maanden of slechts één nacht. Wij doen u graag een passend voorstel, wees van harte welkom!

Ligplaats voor passanten langs de camping en jachthaven friesland
Jachthaven friesland met mooie ligplaats huren in akkrum bij drijfveer tusken de marren

Jachthaven faciliteiten

Of het nu gaat om loodsruimte, drijvende schiphuizen, reparatie en onderhoud, winterstalling, mastenkraan of een bootkar, wij streven naar optimale faciliteiten voor al onze gasten.

kinderen bij het kampvuur op camping en jachthaven akkrum

Geniet van het buitenleven

Kano huren vanuit jachthaven friesland

Jachthaven midden in Friesland met unieke sfeer

Wat maakt de sfeer bij ons anders dan bij andere jachthavens in Friesland? Persoonlijk contact, picknickbanken, vuurschalen, een heel gezellig terras, animatie, evenementen en een gemoedelijke mix van gasten door een breed aanbod van diensten! Kom naar Akkrum en ervaar het zelf...

Evenementen 2017

Meerdere keren per seizoen organiseren wij gezellige evenementen. Denk daarbij aan live muziek, heerlijk eten en bijzondere cocktails. Jachthaven Friesland met sfeer! Bekijk hier het overzicht.

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat kunt u van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren