Camperplaats friesland jachthaven aan het water
De mogelijkheden voor een

Camperplaats aan het water

U bent hier:

Sfeervolle camperplaatsen aan het water in Friesland. Bij onze jachthaven vindt u een camperstrook, direct aan het water van de haven. Daarnaast zijn er 4 unieke camperplaatsen aan het doorgaande vaarwater. Reserveren mogelijk!

Camperplaatsen in Friesland aan het water

Hieronder vindt u alles over onze sfeervolle camperplaatsen aan het water, midden in Friesland. Er zijn twee mogelijkheden, de camperstrook of de vier plaatsen aan het doorgaande vaarwater. Reserveer uw plaats per mail of telefonisch om zeker te zijn van een camperplaats. Wij zijn geopend van april t/m oktober.

Camperplaats friesland aan het water bij camping en kamperen met camper

Optie 1: Camperplaats aan het water boeken van onze jachthaven, de camperstrook

De verharde strook langs de jachthaven is uitsluitend bestemd voor campers. Door het gebruik van grastegels krijgt de strook een prachtig groene uitstraling. U zit op de eerste rang en kunt daardoor optimaal genieten van alle in- en uitvarende bootjes. Prijs per nacht: € 20,50 inclusief 2 personen en stroom.

Boek deze camperplaats

Optie 2: Camperplaats aan het water boeken aan het doorgaande vaarwater, de Meinesleat

Ook kunt u bij ons een camperplaats aan het water boeken die aan het doorgaande vaarwater ligt van de drukbevaren Meinesleat. U zit op de eerste rang om te genieten van alle bootjes die langsvaren. Schitterend uitzicht en voorzien van alle faciliteiten. Prijs per nacht: € 24,50 inclusief twee personen en stroom.

Boek deze camperplaats

Tarief camperplaats aan het water

Per overnachting rekenen wij € 18,- per camper, inclusief toeristenbelasting voor 2 personen. Stroomgebruik is € 2,50 per nacht. Dit tarief geldt uitsluitend op de camperstrook en niet op de camping. Het camping tarief is € 24,50,- per nacht. Dat geldt ook voor de vier camperplaatsen aan het water van de doorgaande vaart. Douchen is gratis.

Faciliteiten bij de camperplaatsen

Aan het eind van de verharde camperstrook vindt u het sanitair, dat rolstoelvriendelijk is. Ook staan er rolcontainers voor uw afval en kunt u uw chemisch toilet en grijswater-tank legen. Wifi is gratis beschikbaar. Fiets- en vaarroutes zijn bij de receptie verkrijgbaar.

Wanneer u bij ons een camperplaats aan het water huurt heeft u recht op:

  • Gratis gebruik van douches en toiletten 
  • Gratis Wifi
  • Gratis gebruik van vuilcontainers, vuilwaterstort en chemisch toilet

Terug naar camping overzicht

Camperplaats jachthaven friesland met uitzicht op het water
Overnachten met uw camper is:

Genieten aan het water!

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren