Hier hangt het fruit wat gebruikt word voor een overheerlijke, verse smoothies.
Eten en drinken

De Menukaart

U bent hier:

DRIJF-IN menu

Normaalgesproken zouden we jou uitnodigen te gaan zitten, hangen of liggen op ons terras, weg te kruipen in de loungebanken met een kop koffie en je lievelingsboek, met een uitsmijter je kater te lijf te gaan of je moeder met Yahtzee te verslaan onder het genot van pancakes... en toen was er Corona. Maar geen zorgen! We hebben een heerlijk DRIJF-IN afhaal menu samengesteld! Neem je bestelling dus mee naar je boot of kampeerplaats, of ga picknicken op een rustige plaats in de buurt.

Wat leuk dat je bij ons komt afhalen! Hieronder is onze afhaal menukaart te openen. Plaats je bestelling aan de bar of stuur een appje met je bestelling naar 06-15542378. Je krijgt bericht terug hoe laat jouw bestelling klaarstaat. Betaling gaat via pin in De Koken.

Volg ons op Facebook, Instagram of de website om op de hoogte te blijven! Facebook: De Koken, Instagram: @de_koken, website:www.drijfveer.nl/terras-de-koken
 
Heb je een allergie of dieetwens? Geef het aan! We houden er graag rekening mee.

De dag bourgondisch afsluiten!

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren