Ligplaats huren in Friesland bij jachthaven in Akkrum
Voor zeilboot, motorboot of sloep

Ligplaats Friesland in onze thuishaven

U bent hier:

Ligplaats Friesland met Akkrum als startpunt van iedere vaartocht. Vaste en tijdelijke ligplaatsen beschikbaar met faciliteiten als haventerras, loods en monteur aanwezig. Niet alleen een ligplaats voor uw boot, maar vooral ook een gezellige thuishaven waar u graag langer verblijft. 

Ons aanbod

Een ligplaats in Friesland huren? In onze gezellige thuishaven kun je terecht voor vaste en tijdelijke ligplaatsen. De ligplaatsen hebben een lengte van 6 tot 12 meter. Ook zijn er enkele langere plaatsen beschikbaar voor grotere schepen als skûtsjes en tjalken. Op iedere steiger staan stroomkasten en watertappunten. Ook is er verlichting, een reddingsboei, brandblusser en reddingstrap aanwezig.

Jachthaven friesland met mooie ligplaats huren in akkrum bij drijfveer tusken de marren

Vaste ligplaats in Friesland

Kies je er voor om een vaste ligplaats te huren dan is de plaats voor het gehele zomerseizoen voor jouw boot vastgelegd. Het zomerseizoen loopt van 1 april tot 1 november. Mocht je de boot aansluitend aan de zomerperiode gedurende de wintermaanden in het water willen laten liggen dan kan dit ook. Gratis!

Sloep ligt voor restaurant friesland met uitzicht op de jachthaven

Tijdelijke ligplaats in Friesland

Ben je niet in de gelegenheid om een heel seizoen bij ons te verblijven? Geen probleem, we bieden ook plaatsen voor kortere periodes aan. Of het nu één nacht of een paar maanden is, voel je van harte welkom!

Voordelen voor vaste gasten!

Huur je een vaste ligplaats bij ons? Profiteer van de vele voordelen. Zo krijg je korting op kamperen, bootverhuur en bij ons bestelde electronica. Daarnaast organiseren we voor vaste gasten iedere zomer een aantal gezellige evenementen waarvoor je van harte uitgenodigd bent. En als laatste, maar zeker niet minder belangrijk, ontvang je een mooie Drijfveer & Tusken de Marren havenvlag!

jachthaven friesland met bootverhuur en camping zonsondergang in akkrum

Regels en voorwaarden

Wij zijn een door de Hiswa erkend bedrijf. Op onze diensten en producten zijn dan ook de bijbehorende voorwaarden van toepassing. Hieronder kunt u de verschillende bestanden downloaden en doorlezen. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij dat graag.

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat kunt u van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren