HANS & GRIETJE, FAMILIECONCERT (4+)

Een reisopera voor jong en oud. 
Zondag 19 juli speelt dit Nederlandse Reisopera bij ons op de haven.

 

Lees hier meer

Yoga in de haven

Heerlijk op je mat in de buitenlucht! 
Onze Paulien geeft deze zomer weer yoga. 

 

Lees hier meer

Opening watersportseizoen

Door de Corona maatregelen hebben we dit voorjaar de feestelijke opening van het seizoen afgelast, maar in 2021 hebben we een extra mooi programma klaarstaan! Organisatie samen met de watersportvereniging AWS en jachtwerf Oost. 

Lees meer

Picknickmand met moederdag

Verras je heldin, huur een boot en krijg een heerlijk gevulde picknickmand! Binnenkort meer informatie. 

Boot huren

Mei: Jildou's Brunch

Jildou’s Brunch op ons haventerras! Heel veel lekkers van 11:00 – 13:30 uur. € 17,50 p.p. exclusief drankjes. Reserveer om zeker te zijn van een plekje. DATUM VOLGT :)        

Juni: Borrel en muziek!

Hemels borrelen met live muziek op het podium van De Koken. Geen aanmelding nodig. Tijd en band wordt nog gepubliceerd. DATUM VOLGT :)

Vaderdag!

Onbeperkt burgers eten op ons terras. Hoeveel kun jij er op? € 17,50 p.p. Kinderen (tot 12 jaar) halve prijs en vaders krijgen een heerlijk speciaalbiertje van ons! v/a 17:00 uur. Reserveer om zeker te zijn van een plekje.        

Juni: Zomerfeest! Koken iedere dag geopend

Wij luiden de zzzzomer in! Speciaal bier & cocktails 5 halen, 4 betalen! Vanaf eind is De Koken iedere dag geopend t/m 1 september.

Animatie in het hoogseizoen

Tijdens de weekenden in het hoogseizoen verzorgen wij een programma voor jong en oud. Van schatzoeken, zingen en knutselen, tot een kampvuur met livemuziek. Het programma vind je bij de receptie.         

Meer informatie

Juli: Filmavond!

Filmavond bij de koken. Bij mooi weer op het terras en anders op groot scherm in De Koken. Start film ± 21:30. Datum en info over de film volgt snel!

Augustus: Filmavond!

Filmavond bij de koken. Bij mooi weer op het terras en anders op groot scherm in De Koken. Start film ± 21:30. Datum en info over de film volgt snel!

September: Jildou's Brunch

Onbeperkt genieten van heel veel lekkers, gebakken door onze keukenprinces Jildou! 10:30 – 13:30 uur. 19,50 p.p. Reserveer om zeker te zijn van een plekje. DATUM VOLGT :)

26 September: Seizoensfeest

Ieder jaar vieren wij op de laatste zaterdag in september de mooie zomer die achter ons ligt en gaan we dansend het naseizoen in. Ook in 2020 weer met een top-band! Houd onze site in de gaten voor meer informatie. Zet het in de agenda en mis dit feest niet!

Lees meer

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief