Volop in de voorbereiding!

Wij zitten volop in de voorbereiding van komend seizoen. Zodra er evenementen definitief zijn, lees je het hier! Wat sowieso al in je agenda kan is: HET SEIZOENSFEEST OP ZATERDAG 3 SEPTEMBER!

Salsa & Sangria

Deze stond al een hele tijd op ons wensenlijstje. Heerlijk salsa dansen op ons haventerras met een sangria in je hand. De instructeurs van Salsa Romos komen naar ons haventerras om jou kennis te laten maken met deze Latijnse dansstyle.

Zet onderstaande data maar alvast in je agenda: 

  • Zaterdagavond 28 mei: aanvang 19.30 uur
  • Zondagmiddag 19 juni: aanvang 15.30 uur
  • Vrijdagavond 22 juli: aanvang 19.30 uur
  • Zondagmiddag 21 augustus; aanvang 15.30 uur

Deelname is gratis. (exclusief Sangria) 

 

HANS & GRIETJE, FAMILIECONCERT (4+) VOOR JONG EN OUD. 22 juni 2021

Zondag 24 juli speelt dit Nederlandse Reisopera weer bij ons op de haven. Na het grote succes van vorig jaar komen ze heel graag nog een keer langs op onze camping!

Hans en Grietje wonen in de grote stad. Hun ouders hebben een kauwgomballenfabriek. Op een dag besluiten Hans en Grietje van huis weg te lopen, nadat ze van hun ouders hebben gehoord dat ze ook kauwgomballen moeten maken! Ze komen na de nodige omzwervingen terecht in het bos, bij een huisje gemaakt van snoep. De Heks die in het huisje woont, blijkt flink met haar tijd mee gegaan te zijn. Ze probeert de kleine Hans niet vet te mesten, ze zet hem juist op dieet! 

De voorstelling wordt om 15.00 uur en 19.00 uur gespeeld en duurt ongeveer 30 minuten. 
Reserveren is niet nodig. 

Lees meer

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief