zeilboot huren friesland met valk zeilen op het sneekermeer
Genieten van zeilen en varen!

Bootverhuur in Friesland

U bent hier:

Drijfveer bootverhuur midden in Friesland. Altijd al eens op ontdekkingstocht willen gaan over de mooie Friese Meren? Met onze zeilboten, sloepen en kano's beleef je gegarandeerd prachtige dagen op het water! Geen vaarbewijs nodig. 

Kies hier jouw boot en ga op avontuur!

Jachthaven friesland met mooie ligplaatsen in akkrum vlakbij het sneekermeer

De perfecte plek voor bootverhuur in Friesland:

Akkrum ligt midden tussen de Friese Meren en is bereikbaar per spoor en snelweg. Profiteer optimaal van het grote netwerk van meren, vaarten, sloten en plassen. Vaar met uw boot door prachtige, vaak ongerepte, natuur en ontdek weidse uitzichten en kronkelige vaartjes. Slaap onder de sterren midden in de natuur, of leg aan in een van de sfeervolle Friese dorpen of stadjes. En sluit de dag af op ons gezellige haventerras!

Welke boten kunt u bij ons huren?

De (zeil)boten van Drijfveer bootverhuur zijn ideaal voor Friesland, door de geringe diepgang en lage doorvaarthoogte. Geen vaarbewijs nodig en makkelijk te varen! Kies bijvoorbeeld voor een Valk waarbij je ultiem in contact staat met de natuur. Zin in iets meer comfort? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod kajuitzeilboten. Met onze ruime sloepen vaar je ontspannen door Friesland. Ook hebben we kano's en kleine motorbootjes te huur.

Schoolreis met valk huren friesland op het sneekermeer en bij Akkrum

Valk huren heerlijk zeilen in een open zeilboot

De valk is binnen onze bootverhuur de ideale open zeilboot voor Friesland. De boten zijn gemakkelijk te zeilen door een rolfok, een zeer complete zeil-inventaris en een 4-pk motor. Door de makkelijk strijkbare mast ligt heel Friesland aan je voeten. Geen vaarbewijs nodig.

Zeilboot verhuur bekijk onze comfortabele kajuitzeilboten

Voor iedereen ligt er een geschikte zeilboot klaar. Dichtbij het water en toch het comfort van een gezellige kajuit. Boten te huur van twee tot zes personen. Bekijk ons overzicht en kies de kajuitzeilboot van uw voorkeur. Geen vaarbewijs nodig.

Zonsondergang met sloep huren Friesland

Sloepverhuur ontspannen genieten

Bij bootverhuur in Friesland op zoek naar ontspanning op het water? Dan is de sloep de meest geschikte boot om te huren. Huur één van onze ruime en comfortabele sloepen met buiskap en stuurwiel en ervaar de rust zelf. Genieten! Geen vaarbewijs nodig. Tot 9 personen.

Valk huren friesland bootverhuur met zeilles en zeilen op het sneekermeer

Bootverhuur Friesland, standaard met uitgebreide uitleg

Of u nu een valk, kajuitzeilboot of een sloep huurt, u krijgt er altijd een uitgebreide uitleg over de boot bij. We hijsen de zeilen, starten de motor en controleren de inventaris. En als u wilt varen we een stukje mee zodat u rustig kunt wennen aan de boot. Heeft u nog niet veel vaarervaring? Geef dat dan bij uw boeking aan, dan kunnen wij wat extra tijd voor u inplannen.

Bootverhuur friesland met taart en kookworkshop

Varen nog leuker maken dan het al is?

Arrangement en evenement in Akkrum met cocktails en livemuziek

Onze bootverhuur arrangementen in Friesland

Een dag bootverhuur in Friesland nog leuker maken dan het al is? Bekijk dan ons arrangementen aanbod. Zo kunt u kiezen uit culinaire-, culturele- of bedrijfsarrangementen. Binnen onze bootverhuur heeft u nog veel meer mogelijkheden in Friesland. Bekijk dus snel ons aanbod!

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat kunt u van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren