Terugblik op 2022

Jij hebt natúúrlijk het laatste weekend van september vrijgehouden, bent je pre- detox-dieet gestart en hebt tropische danslessen genomen voor ons SEIZOENSFEEST!

Wie stond er op het podium?
We zijn super trots dat er weer twee top bands een feestje kwamen maken! Faske opende en 'Never been to Berlin' sloot de avond af met een knaller! 

Faske

"Ik wil mensen raken!"

Nederpoptalent! De beste hooks van Faske? Die schuren een beetje. ‘Jij belt mij alleen wanneer jij dronken bent’, zingt–ie op de titeltrack van zijn vandaag verschenen EP. Nog zo’n goeie zin: ‘Wijn en politiek mixen niet.’

Het Friese Nederpoptalent werd onder de vleugels genomen door producer Wieger Hoogendorp (Goldband/Sophie Straat), die zijn heerlijke liedjes sterke, quirky producties meegeeft. 'Ik wil mensen raken, een soundtrack voor hun leven maken. In pop kon ik naar de kern gaan en de essentie van mezelf proberen te vangen.’ Jurjen: ‘Ons doel is om muziek te maken die tijdloos is.’ Fasil: ‘We hebben best een rijke geschiedenis van eigenzinnige Nederlandstalige muziek, vooral in de jaren tachtig. Frank Boeijen, Boudewijn de Groot, De Dijk. Heel lang was het niet cool om dat te doen.’

Bron: 3voor12

Faske

Oceaan

 

 

Never been to Berlin

"Je weet gewoon dat iedereen altijd helemaal panja gaat."

Met shows op o.a. Grasnapolsky lieten ze zien dat hun muziek niet gemaakt is om op stil te zitten. Ook hebben ze net een nieuwe EP uitgebracht, Junction, en staat de videoclip voor de lead single, Til It Stays, online.

Gelukkig kunnen ze nu weer in het echt optreden. Ze merken namelijk dat ze veel beter kunnen peilen wat het werkt live: "Als je bijvoorbeeld de drop van Hanging In The Car in je huiskamer luistert, is het wel vet, maar als je dat live hoort en je staat met elkaar te springen, geeft dat het een extra dimensie. Je weet gewoon dat iedereen altijd helemaal panja gaat." 

Bron: 3voor12

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief