Onderhoud jouw boot bij ons in Friesland

Kleine reparaties en groot onderhoud

Wij hebben de kennis in huis voor zo goed als iedere klus aan jouw boot. En wanneer wij niet over een faciliteit beschikken dan adviseren wij graag een bedrijf uit ons grote netwerk. Jouw boot is bij ons in veilige handen.

Op het water en in de haven kan er van alles met jouw boot gebeuren: van een kleine aanvaring tot een scheur in het zeil. Elektronische apparatuur aan boord die er zomaar mee ophoudt en een buitenboordmotor die de geest geeft. Vervelend, want je brengt het liefst zo veel mogelijk tijd op het water door. Laat het ons daarom zo snel mogelijk weten als er onderhoud of reparaties uitgevoerd moeten worden. Je ontvangt dan een offerte op maat; helder en overzichtelijk.

Vraag een offerte aan

Onderhoud: de mogelijkheden op een rijtje

Loop gerust eens langs bij de receptie voor advies of een offerte. Kleine reparaties voeren we snel voor je uit, zodat jouw vakantie in Friesland gewoon doorgaat. We doen je graag een voorstel op maat. Een greep uit de reparaties en onderhoudswerkzaamheden die wij ter plekke voor je (laten) uitvoeren:

  • Het aanbrengen van antifouling om aangroei te voorkomen
  • Schilderklussen, van onderhoud tot een compleet nieuwe kleur
  • Professioneel en compleet polijsten
  • Polyesterreparaties
  • Winterstalling

Overdekte doe-het-zelf-loods

Zelf onderhoud aan jouw boot uitvoeren? En wil je tijdens het klussen niet afhankelijk zijn van regen, wind of lage temperaturen? Reserveer dan een plekje in onze doe-het-zelf-loods. Ideaal voor bijvoorbeeld groot onderhoud in de winter of schilderklussen en regulier onderhoud voor de start van het watersportseizoen in Friesland. Zo gaat jouw boot in het voorjaar weer in perfecte staat het water in.

Onze winterstalling

Ook in de winter is jouw boot bij ons in goede handen. In onze winterstalling hebben wij ruimte voor 250 schepen. Van groot tot klein, ze krijgen allemaal een plekje op de wal in onze haven. We maken de boot graag winterklaar voor je en dekken deze met zeilen goed af. Vanaf november tot mei staat jouw boot in Friesland op het droge, zodat je eventueel onderhoud of schilderwerkzaamheden kunt (laten) uitvoeren. 

Meer over winterstalling

Botenlift en mastenkraan

Op onze jachthaven beschikken we over een eigen kraan, waarmee we schepen uit het water kunnen takelen. Voor grotere schepen is er een trailerhelling en een trailer, die jouw boot veilig en snel op het droge zet voor onderhoud of stalling. En heb je zelf niet de mogelijkheid om de mast van jouw zeilboot te strijken of te plaatsen? Dat doen we graag voor je, professioneel en veilig. Dankzij onze mastenkraan kunnen we masten tot een hoogte van max. 14 meter takelen.

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief