zeilles en valk huren friesland op de friese meren
Gaat u de uitdaging aan?

Iedereen kan leren zeilen

U bent hier:

De basis is snel geleerd

Zeilles voor beginners

Wij zijn geen zeilschool, maar we beschikken wel over een netwerk van ervaren zeilinstructeurs. Zij kunnen u in één dag de basis van het zeilen bijbrengen of een opfriscursus geven. Voor een uitgebreide cursus of het behalen van een certificaat verwijzen wij u door naar een officiële zeilschool. Voor een gezellige cursus op persoonlijk niveau bent u van harte welkom!

De zeildag

We starten met koffie of thee op ons haventerras, waar we de zeildag doorspreken en graag uw wensen en verzoeken horen. Daarna volgt aan boord van een van onze zeilboten een uitleg over boot, materiaal en de zeilen. Al snel vaart u met onze instructeur richting de meren en mag de theorie in praktijk gebracht worden. De zeilopdrachten worden aan uw niveau aangepast.

Bekijk de zeilboten

Tarieven

We gebruiken de poly-valk als standaard lesboot, omdat deze open zeilboot makkelijk te zeilen is. En dag zeilinstructie op deze boot kost € 175,-. Maximaal vier deelnemers. Boothuur, zwemvesten, zeilpakken en benzine inbegrepen. Tarieven voor zeilles op een zeiljacht zijn op aanvraag beschikbaar.

Terug naar overzicht bootverhuur

Zeilinstructeur bij zeilles friesland leren zeilen in Akkrum

Onze zeilinstructeurs staan voor u klaar!

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren