kanovaren door de vaarten van akkrum
Kayak en canadees

Kano huren Friesland

U bent hier:

Heeft u wel eens gedacht om een kano te huren in Friesland? In een kano beleef je waterrijk Friesland van heel dichtbij. Vaar door een weids landschap of peddel door de karakteristieke dorpsvaarten. Je bekijkt het Friese Akkrum vanaf het water. Boek hier uw kano online.

Kano huren in Friesland voor mooie kanotochten

Waarom een kano huren in Friesland?

Als je een kano wilt huren in Friesland heeft dat een paar mooie voordelen: Kano’s zijn eenvoudige boten waarbij een motor ontbreekt. Heerlijk rustig om te varen door het water Een kano is makkelijker te manoeuvreren dat een boot vanwege het kleinere formaat. Hierdoor kan je dus op plekken komen waar je met je boot niet kan komen. Iedereen kan kanovaren! De gebruiksaanwijzing van een kano is niet gecompliceerd. Dus stap in en vertrek. De prijs van het huren van een kano is niet hoog. Dus voor elk budget toegankelijk. Wat je wel nodig hebt is een beetje uithoudingsvermogen en wat kracht. Op eigen spierkracht vooruit. Niet de wind maar je armen en je benen doen het werk. Een kanotocht is sportief bezig zijn en tegelijk van een mooie omgeving genieten.

kanotocht door akkrum met kano huren

Kano huren Friesland optie 1: De Kajak (1 persoon)

Huur een 1-persoons kano, de Kajak. Zwemvesten en routekaartjes zijn standaard inbegrepen wanneer u bij ons in Friesland een kano komt huren. Telefonisch of per mail te reserveren.

Kano huren vanuit jachthaven friesland

Kano huren Friesland optie 2: Canadees (2 - 3 personen)

Liever een kano in Friesland huren voor meerdere personen? Dat kan door bij ons een Canadese te huren. Wilt u bij de reservering vermelden met hoeveel personen u bent? Telefonisch of per mail te reserveren.

Kano huren in Friesland voor mooie kanotochten

Routekaartjes en zwemvesten zijn gratis

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat kunt u van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren