Op zoek naar een bootstalling in Friesland?

Ook in de wintermaanden ben je bij ons aan het juiste adres.

Na het zomerseizoen toveren wij onze parkeerplekken om tot bootstalling. We hebben ruimte voor 250 schepen; van klein tot groot! Vul het onderstaande formulier in en mail deze naar ons.

Aanvraagformulier en voorwaarden bootstalling

Reserveer hier je plek voor de bootstalling in Friesland? Download hieronder het aanmeldformulier en de Hiswa-voorwaarden. Op het aanmeldformulier vind je alle mogelijkheden die wij je tijdens de bootstalling bieden.  Laat je onderwaterschip in de anti-fouling zetten bijvoorbeeld of romp poetsen en in de was zetten. De winter is de perfecte periode om jouw boot voor te bereiden op een nieuw en onderhoudsarm watersportseizoen.

Meer weten over de Hiswa? Bezoek de website

Onze bootstalling tijdens de winter

Tijdens de winter verdient jouw boot een veilig plekje op het droge. Onze verharde parkeerterreinen zijn uitstekend geschikt voor bootstalling. Wij hebben solide bokken waar we de schepen muurvast op laten rusten.  Vanaf november tot mei staan alle overwinteraars op het droge in Friesland, zodat jij eventueel onderhoud of schilderwerkzaamheden zelf kunt doen óf uit kunt laten voeren door ons team of een van onze partners.

Tarief bootstalling in winterseizoen

De winterstalling is van 1 oktober tot 1 mei in bedrijf. Voor  €22,- per vierkante meter heeft jouw boot een veilig plekje in onze bootstalling. Beschut en met 24 uur per dag toezicht. Voor die prijs huur je de bok, takelen wij het schip uit het water, reinigen wij het onderwaterschip en leggen wij de boot begin april weer voor je in het water. Klaar voor een nieuw watersportseizoen! Boek een afspraak in om zeker te zijn van een plekje. Tijdens de winterstalling is het niet toegestaan om permanent de boot aan de stroom te leggen. 

Bootstalling in uitvoering

Collega Louw schreef een blog over onze winterstalling en bootstalling. Hij vertelt er bijvoorbeeld over hoe hij kan genieten van het symmetrisch opstellen van de schepen. En belangrijker nog: Louw wijst je ook nog even op het belang van een ‘stallingklare’ boot. Zo kon je in het voorjaar niet voor verassingen te staan als jouw boot uit de bootstalling komt. In het volgende filmpje laten we je zien hoe we jouw boot over ons terrein vervoeren. 

Lees de blog

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief