Terras aan het water!

Je bent vanaf april weer welkom op ons terras! In april, mei, juni en september elke vrijdag t/m zondag van 10:00-21:30. In juli en augustus dagelijks van 8:30-21:30. Uiteraard wanneer de Corona-maatregelen dit toestaan.

Eten en drinken

Ons zonnige terras aan het water heeft uitzicht op bootjes die in en uit de haven varen. Er is dus altijd wat te zien! 's Ochtends zie je de haven rondom je ontwaken, 's avonds geniet je met een drankje van de ondergaande zon. We werken zoveel mogelijk met biologische en fairtrade producten. Lees snel wat je kunt bestellen. Sûns!!

Arrangementen

We bieden verschillende vaararrangementen aan in combinatie met onze bootverhuur. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een culinair sloeparrangement of een kookworkshop. Ook zijn er mogelijkheden voor een besloten feest, een teamuitje of een high tea. Wij denken graag mee!

Evenementen

We hebben regelmatig een culinaire rendez-vous met de heer van Zuylen en organiseren jaarlijks o.a. hemelse brunch, gamba fiësta, hamburger avond en natuurlijk ons mooie seizoensfeest. Houd onze krijtborden of facebook of instagram in de gaten om niks te missen.        

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief