Aan het water kamperen bij camping friesland met tent en caravan
Tent, caravan en camper

Camping in Friesland aan het water

U bent hier:
Sfeervolle camping aan het water, midden in Friesland. Overnachten met caravan, camper of tent, op loopafstand van het dorp. Reserveer uw plaats en kom genieten van het water.
Luchtfoto van jachthaven friesland met camping en het dorp akkrum

Uw camping in Friesland aan het water

Onze camping ligt aan het doorgaand vaarwater. De nabijheid van het water zorgt voor een gemoedelijke watersportsfeer op de camping. Bij onze camping midden in Friesland is aan het water altijd iets te zien en beleven!

luchtfoto van jachthaven friesland met verkoophaven en camping

Camping Friesland is kamperen aan het water met caravan of tent

Seizoenplaatsen

Het hele seizoen genieten aan de waterkant? Dat kan! Er zijn seizoenplaatsen op de camping te reserveren. Ruime plekken, voorzien van stroom en gratis wifi. Sanitair in de directe nabijheid. Genieten op de camping, met het gezellige dorpscentrum op loopafstand!

Kinderen maken kampvuur bij camping en jachthaven friesland

Tenten opzetten aan het water bij camping Friesland

Trekkersplaatsen - kamperen aan het water

Midden in Friesland kamperen aan het water op onze sfeervolle camping, dat kan ook voor een korte periode. Onze camping heeft een groot aantal trekkersplaatsen, waar zowel met caravan, camper en tent gekampeerd kan worden. Ook kunt u bij de boot een tent opzetten voor de kinderen of gasten die langs komen. Kort verblijf, veel te doen!

Kamperen bij camping Friesland aan het water met tent en caravan
Camperplaats friesland jachthaven aan het water

Camperplaatsen aan het water

Ook heeft onze camping aan het water plaats voor campers die Friesland komen ontdekken. Langs het water van onze jachthaven hebben wij verharde camperplaatsen gemaakt. Daardoor staan alle campers aan het water en bent u met ieder weertype van harte welkom. Deze strook is uitsluitend bestemd voor campers. Genieten op de eerste rang!

Camperplaats friesland jachthaven aan het water

Animatie met live gitaarmuziek bij jachthaven en camping

Faciliteiten op onze camping

Meer dan alleen een camping aan het water, want Friesland heeft meer te bieden! Zo is er sanitair, stroom, water, wifi, animatie, bootverhuur en nog veel meer. Door voor zo veel mogelijk voorzieningen te zorgen hopen wij dat u bij ons een ontspannen verblijf heeft. Lees meer over wat wij u allemaal te bieden hebben.

Bootverhuur Friesland bij Sneekermeer en zeilen langs rietkraag

Geniet van het buitenleven

Personeel aan picknickbank bij jachthaven friesland bootverhuur en camping

Onze kleine camping al 30 jaar bekend in Friesland!

Al sinds 1986 ontvangen wij aan het water gasten op onze gezellige camping in Friesland. Wij zijn begonnen met het verhuren van twee kano's, maar al snel werd duidelijk dat gasten ook graag bij ons kwamen kamperen. Uiteindelijk groeiden we uit tot een kleinschalige camping met veel mogelijkheden voor het kamperen met een tent, caravan of camper. Wees welkom!

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat kunt u van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren