Personeel aan picknickbank bij jachthaven friesland bootverhuur en camping
Van je hobby je werk maken

Ons team

U bent hier:

"Wij stellen ons graag aan u voor"

Jan Bron: Eigenaar

Samen met Jelmer ben ik eigenaar van Drijfveer & Tusken de Marren. In 1986 ben ik begonnen met het verhuren van boten en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een breed watersportbedrijf. Mijn passie voor zeilen en watersport maakt dat ik iedere dag weer plezier in mijn werk heb. Samen met Wynske en onze twee kinderen woon ik op de haven.

Jelmer Dijkstra eigenaar jachthaven en bootverhuur drijfveer tusken de marren

Jelmer Dijkstra: Eigenaar

Samen met Jan eigenaar van Drijfveer & Tusken de Marren. Na een start in de zeevaart en mooie backpack reizen rond de wereld heb ik mijn thuis op de haven gevonden. Samen met Maartje, onze dochter Liene en zoon Rinse woon ik daar met heel veel plezier.

Bedrijfsuitje in friesland met drijfveer volleyballen in akkrum

Vaste krachten

Louw de Vos

Ik werk sinds 1995 met veel plezier bij Drijfveer en Tusken de Marren als watersporttechnicus. Ik woon in Akkrum, ben getrouwd en heb twee kinderen. Varen, surfen en klussen zijn mijn hobby's (en nu dus ook mijn werk).

Freark Leen werkt bij Drijfveer Tusken de Marren in Friesland bootverhuur en jachthaven

Freark Leen

Na vele jaren van vakantiewerk en stages op de jachthaven ben ik in 2011 in vaste dienst gekomen. Ik ben verantwoordelijk voor alle groen op de haven, en hou me bezig met schoonmaakwerkzaamheden, bootvaren en technische klussen. Met mijn eigen saga motorboot ben ik ieder weekend op het water te vinden.

Bernard Berg

Sinds 2016 verantwoordelijk voor de bootverhuur. Ik zet me in voor een hoge kwaliteit van de vloot en voor alleen maar tevreden gasten. Als echte watersporter is deze baan me op het lijf geschreven. In mijn vrije tijd ga ik graag varen of kamperen met Ietje en Rosanna. Ik zie u graag op de haven!

Christina de Wagt

Sinds januari 2016 werk ik met veel enthousiasme bij Drijfveer en Tusken de Marren. Jullie zullen mij bij de receptie vinden waar ik, samen met mijn collega’s, de gasten ontvang, de telefoon aanneem en de reserveringen verwerk. Daarnaast mag ik meedenken over vernieuwingen en leuke dingen organiseren, waardoor onze gasten zich nog meer thuis zullen voelen! Sporten en reizen doe ik graag, samen met mijn kinderen, vriend en vriendinnen.

Sophia Thijsseling personeel bij jachthaven friesland aan het water

Sophia Thijsseling

Sinds september 2015 loop ik stage op de jachthaven. Ik volg nu een opleiding voor secretaresse in Leeuwarden, ik ben erg blij dat ik hier mag stagelopen binnen dit gezellige bedrijf. Verder ben ik erg sportief en vind ik het leuk om te koken.

Ontspannen in de hangmat bij jachthaven friesland tusken de marren akkrum

Vakantiekrachten

Jorrit Kroes uit Akkrum werkt bij Drijfveer en Tusken de Marren jachthaven Friesland

Jorrit Kroes

Al 3 jaar werkt Jorrit met veel enthousiasme bij ons. Hij is flexibel, overal voor inzetbaar en neemt initiatief!

Sietse de Vos

Sietse kan je overal voor inzetten, is ondernemend en enthousiast!

Jelmer Grannetia watersport personeel drijfveer

Jelmer Granetia

Bootverhuur friesland met taart en kookworkshop

Team "De Koken"

Maartje verhagen is eigenaar van terras en restaurant de koken in akkrum firesland

Maartje Verhagen: Eigenaar "De Koken"

Voor de liefde naar Friesland verhuisd. Ik vond al snel heel leuk werk in het onderwijs, maar het idee van een eigen haventerras bleef kriebelen. Resultaat: in mei 2014 opende De Koken voor het eerst haar deuren… We hopen van harte dat jullie je welkom voelen! Samen met Jelmer en Liene woon ik op de haven.

Jildou de Witte

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat kunt u van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren