Jan Bron

Eigenaar

Eigenaar van Drijfveer & Tusken de Marren. In 1986 ben ik begonnen met het verhuren van boten en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een breed watersportbedrijf. Mijn passie voor zeilen en watersport maakt dat ik iedere dag weer plezier in mijn werk heb. Samen met Wynske en onze twee kinderen woon ik op de haven.

Jelmer Dijkstra

Eigenaar

Eigenaar van Drijfveer & Tusken de Marren. Na de zeevaartschool op Terschelling, International Business in Shanghai en mooie backpack reizen rond de wereld heb ik mijn thuis op de haven gevonden. Samen met Maartje, onze dochter Liene en zoon Rinse genieten wij van het wonen tussen de Friese Meren!

Sharon van der Heide

Vaste kracht

Start per 1 februari 2021. Binnenkort meer over Sharon! 

Peter Bos

Vaste kracht

Sinds 2020 deel van het Drijfveer team! Het eerste jaar de bootverhuurd gerund en vanaf 2021 steeds meer klussen op de haven en camping. Zeer ervaren watersporter en zeiler en dus veel op het water te vinden! 

Bouke Dijkstra

Team Drijfveer

Bouke is per 1 januari bij Drijfveer gestart om de bootverhuur te runnen. Na 10 jaar weer terug op het oude nest! Binnenkort meer over Bouke.

Bernard Berg

Vaste kracht

Sinds 2016 verantwoordelijk voor de bootverhuur en bijbehorende vaarinstructie. Ik zet me in voor een hoge kwaliteit van de vloot en voor alleen maar tevreden gasten. Als echte watersporter is deze baan me op het lijf geschreven. In mijn vrije tijd ga ik graag varen of kamperen met Ietje en Rosanna. Ik zie u graag op de haven!

Annechien van Rozen

Vaste kracht

Begin januari 2018 kwam er een mooie uitdaging op mijn pad en ben ik begonnen als administratief medewerker bij dit sfeervolle bedrijf in Akkrum. De variatie aan werkzaamheden vind ik leuk en leerzaam. Het met elkaar er iets moois van maken spreekt mij erg aan. Met mijn kinderen Tim en Susan en mijn vriend Marco ben ik graag buiten en genieten we van het leven.

Diverse zeilinstructeurs

Voor de zeillessen maken wij gebruik van een breed netwerk aan zeilinstructeurs. Voorkeur? Geef het aan ons door!

Sietse de Vos

Vakantiekracht

Sietse kan je overal voor inzetten, is ondernemend en enthousiast!

Erik Beimers

Vakantiekracht

Jelte Bron

Vakantiekracht

Maartje Verhagen

Team "De Koken"

Voor de liefde naar Friesland verhuisd. Ik vond al snel heel leuk werk in het onderwijs, maar het idee van een eigen haventerras bleef kriebelen. Resultaat: in mei 2014 opende De Koken voor het eerst haar deuren… We hopen van harte dat jullie je welkom voelen! Samen met Jelmer, Liene en Rinse woon ik op de haven.

Paulien Dijkstra

Vakantiekracht "De Koken"

Mirjam Toering

Vakantiekracht "De Koken"

Britte Cozijnsen

Vakantiekracht "De Koken"

Mare Bron

Vakantiekracht "De Koken"

Nina van der Veen

Vakantiekracht "De Koken"

Jildou de Vos

Vakantiekracht "De Koken"

Olivier Steppé

Vakantiekracht "De Koken"

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief