Jan Bron

Eigenaar

Eigenaar van Drijfveer & Tusken de Marren. In 1986 ben ik begonnen met het verhuren van boten en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een breed watersportbedrijf. Mijn passie voor zeilen en watersport maakt dat ik iedere dag weer plezier in mijn werk heb. Samen met Wynske en onze twee kinderen woon ik op de haven.

Jelmer Dijkstra

Eigenaar

Eigenaar van Drijfveer & Tusken de Marren. Na de zeevaartschool op Terschelling, International Business in Shanghai en mooie backpack reizen rond de wereld heb ik mijn thuis op de haven gevonden. Samen met Maartje, onze dochter Liene en zonen Rinse & Sebe genieten wij van het wonen tussen de Friese Meren!

Sharon van der Heide

Vaste kracht

Vanaf Februari 2021 werkzaam bij de Drijfveer. Gastvrijheid stroomt door Sharon haar bloed. 
Wanneer het even kan is ze op of rondom het water te vinden. 
Bij haar perfecte weekend weg mag een overnachting aan een eiland in de buurt niet ontbreken. 

Peter Bos

Vaste kracht

Sinds 2020 deel van het Drijfveer team! Het eerste jaar de bootverhuurd gerund en vanaf 2021 steeds meer klussen op de haven en camping. Zeer ervaren watersporter en zeiler en dus veel op het water te vinden! 

Bouke Dijkstra

Team Drijfveer

Na 10 jaar weer terug op het oude nest! 
Bouke is verantwoordelijk voor de bootverhuur. 
Hij is veel te vinden op de terkaplester puollen! 
Verwar hem niet met zijn broer Jelmer ;) 

Bernard Berg

Vaste kracht

Sinds 2016 verantwoordelijk voor de bootverhuur en bijbehorende vaarinstructie. Ik zet me in voor een hoge kwaliteit van de vloot en voor alleen maar tevreden gasten. Als echte watersporter is deze baan me op het lijf geschreven. In mijn vrije tijd ga ik graag varen of kamperen met Ietje en Rosanna. Ik zie u graag op de haven!

Annechien van Rozen

Vaste kracht

Begin januari 2018 kwam er een mooie uitdaging op mijn pad en ben ik begonnen als administratief medewerker bij dit sfeervolle bedrijf in Akkrum. De variatie aan werkzaamheden vind ik leuk en leerzaam. Het met elkaar er iets moois van maken spreekt mij erg aan. Met mijn kinderen Tim en Susan en mijn vriend Marco ben ik graag buiten en genieten we van het leven.

Diverse zeilinstructeurs

Voor de zeillessen maken wij gebruik van een breed netwerk aan zeilinstructeurs. Voorkeur? Geef het aan ons door!

Sietse de Vos

Vakantiekracht

Sietse kan je overal voor inzetten, is ondernemend en enthousiast!

Sil Jeeninga

Vakantiekracht

Sinds 2019 ‘s zomers bij de Drijfveer aan het werk te vinden. Sil is een enthousiaste medewerker die zelf ook graag op het water te vinden is!

Erik Beimers

Vakantiekracht

Jelte Bron

Vakantiekracht

Maartje Verhagen

Team "De Koken"

Voor de liefde naar Friesland verhuisd. Ik vond al snel heel leuk werk in het onderwijs, maar het idee van een eigen haventerras bleef kriebelen. Resultaat: in mei 2014 opende De Koken voor het eerst haar deuren… We hopen van harte dat jullie je welkom voelen! Samen met Jelmer, Liene, Rinse en Sebe woon ik op de haven.

Esmée Tanis

Vakantiekracht bij de koken

Esmée haar grote passie is Latijns-Amerika, maar zodra ze weer in haar geboortedorp Akkrum is, kun je haar 's zomers vinden bij De Koken. Onder werktijd bedient ze de gasten met een brede glimlach en na sluitingstijd zit ze het liefst zelf "met een drankje op het mooiste haventerras van Friesland", zoals ze dat zelf zegt.

Lisa Veenstra

Vakantiekracht

Ik ben Lisa, 21 jaar oud en studeer Rechten aan de universiteit in Groningen. Ik ben werkzaam als vrijwilliger bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel, ik doe een commissie bij het SGOR, en ik sla ook af en toe een balletje op GCHC. Voordat ik bij de Koken kwam te werken heb ik ruim 2 jaar bij t’ Gerecht gewerkt. Het allerleukste aan de horeca vind ik is het contact met de gasten en de sfeer die je onderling met het team hebt. Ik kijk er enorm naar uit om deze zomer bij de Koken te komen werken en ik hoop jullie op het terras te zien;).

Britte Cozijnsen

Vakantiekracht "De Koken"

Hi! Ik ben Britte, 20 jaar en al 5 zomers werkzaam bij het leukste haventerras van Friesland! Ik woon en studeer in Rotterdam, maar ga elke zomer met liefde terug naar Akkrum om hier de hele zomer te genieten. Kom eens op het terras zitten en je zult ervaren hoe relaxed het hier is! Tot gauw!

Jildou de Vos

Vakantiekracht "De Koken"

Ik ben Jildou, 18 jaar oud en ik studeer pedagogiek aan NHL Stenden in Leeuwarden. Inmiddels werk ik al een aantal jaar bij De Koken, begonnen als afwasser en ondertussen ren ik rond op het terras en achter de bar. Het allerleukste aan het werken bij De Koken vind ik het contact met de gasten, de omgeving en de gezellige collega’s :) Ik kijk ernaar uit om alle gasten deze zomer weer met een brede glimlach te mogen ontvangen!

Mare Bron

Vakantiekracht "De Koken"

Olivier Steppé

Vakantiekracht "De Koken"

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief