Ligplaats huren bij jachthaven friesland bij tusken de marren in akkrum
Kom de sfeer proeven

Maak onze jachthaven in Akkrum jouw thuishaven!

U bent hier:

Maak onze jachthaven in Akkrum ook jouw thuishaven! Kom eens sfeer proeven en kennismaken. Laat je overtuigen door ons professionele team, de unieke ligging 
tussen Pikmeer en Sneekermeer en de vele, kleinschalige en smaakvolle evenementen die we regelmatig voor je organiseren. Oant sjen!

Ontvangst aan de balie van jachthaven bootverhuur en camping

Persoonlijk contact

Een jachthaven is wat ons betreft veel meer dan alleen een ligplaats voor jouw boot. Het is een thuis van huis, waar je graag komt en waar jouw vaartuig in goede handen is. Dankzij ons kleine team leer je de gezichten op de haven snel kennen en staat er altijd iemand met raad en daad voor je klaar. Loop gerust even binnen bij de receptie, we kunnen niet wachten om kennis te maken!

kampvuur bij bootverhuur akkrum

De gemoedelijke watersportsfeer

Het team, onze gasten, de kampeerders, zeilers, bezoekers van De Koken en iedereen die je op Drijfveer tegenkomt: samen creƫren wij een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Schuif eens aan tijdens een van de thema-avonden in De Koken, voor een workshop of gewoon om de lekkerste gerechten te proeven en heerlijk te relaxen na een dag op de Friese meren.

Overzicht van ligplaatsen huren bij jachthaven friesland

Startpunt van de vaartochten

Wist dat je vanuit onze jachthaven binnen een half uur zowel op het Sneekermeer als op het Pikmeer bent? Akkrum vormt de perfecte uitvalsbasis voor een zeiltrip of een vaartocht richting Zuid-Friesland. De twee grootste meren van Friesland bieden zeilpret voor zowel beginners als geoefende zeilers. We informeren je graag over mooie tochten die je vanuit Akkrum kunt maken. Bij de receptie hebben we vaarroutekaarten voor je klaar liggen, die je gratis mag lenen. Liever downloaden? Ze staan als pdf-bestand voor je klaar!

Gastenbeoordelingen

Winnaar Zoover Orange Award!

Beoordelingen op zoover jachthaven friesland camping drijfveer en Tusken de Marren

Gasten beoordelen jachthaven Akkrum

Gasten beoordelen onze jachthaven in Akkrum op Zoover met "Fantastisch"! Daardoor hebben wij in 2017 de Zoover Orange Award gewonnen! En daar zijn wij natuurlijk heel erg trots op. Benieuwd naar wat gasten over ons zeggen? Lees dan snel de beoordelingen. En we zouden het fijn vinden wanneer ook jij een beoordeling achterlaat.

De verhalen van jachthaven Akkrum

Er gebeurt van alles op de haven en op de camping. Jachthaven Drijfveer en Tusken de Marren is een kleine gemeenschap met bezoekers uit heel veel verschillende landen en mensen met hele diverse achtergronden. Wat ons bindt is de sfeer, de gezelligheid, de rust en het water. We zijn begonnen om de verhalen van onze bezoekers op de haven op te schrijven en te delen. Leerzaam, interessant, maar vooral leuk om te lezen!

Activiteiten op jachthaven Akkrum

We willen graag dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Daarom organiseren we regelmatig een activiteit of een evenement als er iets te vieren valt, of gewoon als we er zin in hebben. Niets moet, (bijna) alles mag. Bekijk onze kalender, blik terug op de activiteiten die achter ons liggen en ontdek wat we dit seizoen allemaal voor je in petto hebben.

Ligplaats huren in Friesland bij jachthaven in Akkrum

Ons aanbod en tarieven

Wij hopen dat je door bovenstaande informatie enthousiast geworden bent over het huren van een ligplaats bij ons. Wij bieden vaste en tijdelijke ligplaatsen aan en adviseren jou graag over de mogelijkheden. Bekijk ons aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat kunt u van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren