Ligplaats huren bij jachthaven friesland bij tusken de marren in akkrum
In het hart van Friesland

Jachthaven Akkrum: de perfecte uitvalsbasis!

U bent hier:

Dé jachthaven van Akkrum en verre omstreken: welkom op Drijfveer & Tusken de Marren! Een sfeervolle uitvalsbasis voor jouw ontdekkingstocht over de Friese wateren. Met een gezellig terras, alle faciliteiten die je nodig hebt plús het dorp Akkrum op loopafstand. Oant sjen!

Luchtfoto van jachthaven friesland met camping en het dorp akkrum

Sfeervolle jachthaven in Akkrum

Gemoedelijk, persoonlijk contact en een ontspannen sfeer: dat zijn de ingrediënten voor een geslaagd verblijf in onze jachthaven. Ons team staat dag en nacht paraat om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ontdek Drijfveer & Tusken de Marren. We kunnen niet wachten om kennis te maken!

Valk huren friesland op sneekermeer bij sneek met schoolreis

Watersportdorp Akkrum als uitvalsbasis

Vanuit onze gezellige jachthaven vaar je binnen een half uur het Sneekermeer op, van waaruit het IJsselmeer en de Zuidwesthoek van Friesland aan perfect bereikbaar zijn. Of vaar naar het Pikmeer in Grou, waar zowel beginners als geoefende zeilers volop aan hun trekken komen. Benieuwd naar de mooie tochten die je vanuit Akkrum kunt maken? Bij de receptie liggen gratis vaarroutekaarten voor je klaar. Als extra service staan ze ook als pdf-bestand voor je klaar!

Bezienswaardigheid friesland is coopersburg in akkrum

Het dorp Akkrum

Akkrum is een watersportdorp pur sang. De centrale ligging is een dikke pré: direct aan de snelweg A32 tussen Leeuwarden en Heerenveen. Bovendien beschikt Akkrum over een treinstation, zodat je binnen een kwartiertje in hartje Leeuwarden of Heerenveen staat. Je vindt alle faciliteiten zoals supermarkt en gezellige winkels op loopafstand en er worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd.

De Koken als verzamelpunt

De Koken is het kloppend hart van onze jachthaven. Je ziet bij aankomst meteen het gezellige terras direct naast de receptie, kan niet missen! Voor een lekker ontbijtje, een romige cappucino of stevige espresso om de dag te beginnen. Onze huisgemaakte taart is inmiddels beroemd in Akkrum en omstreken of schuif ’s avonds gezellig aan voor een heerlijke maaltijd. Geniet van een ambachtelijk biertje in combinatie met de lekkerste gerechten om na te genieten van een heerlijke zeildag op de Friese meren.

Verhalen op de haven

Elke dag is anders op onze haven. Er gebeurt van alles, je treft er de gezelligste mensen uit verschillende landen met de mooiste verhalen. Wat ons bindt is de sfeer, de gezelligheid, de rust en het water. Daarom zijn we begonnen om alle verhalen op te schrijven en met jullie te delen. Ze zijn soms leerzaam, altijd interessant, maar boven alles leuk om te lezen!

Activiteiten en evenementen

We willen graag dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Daarom organiseren we regelmatig een activiteit of een evenement; voor als er iets te vieren valt, of gewoon als we er zin in hebben. Niets moet (bijna) alles mag. Bekijk de kalender, blik terug op gezellige avonden en activiteiten die achter ons liggen en ontdek wat we dit seizoen allemaal voor je in petto hebben.

Winterstalling in akkrum Friesland bij jachthaven tusken de marren

Winterstalling in Akkrum

Niet alleen in de zomer vind je een mooi plekje in onze jachthaven. Als je wilt passen we ook buiten het watersportseizoen op jouw boot. Onze winterstalling biedt ruimte voor zo’n 250 schepen. Van groot tot klein, ze krijgen allemaal een plekje op de verharde parkeerplekken in de haven. Vanaf november tot mei staat jouw boot veilig op de wal.

Gastenbeoordelingen

Winnaar Zoover Orange Award!

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren