Bootverhuur Friesland bij Sneekermeer en zeilen langs rietkraag
Waarom Drijfveer & Tusken de Marren?

Reviews en beoordelingen

U bent hier:

We hebben de Zoover Orange Award gewonnen! En daar zijn we trots op. Daarom presenteren we hieronder enkele reviews, blogs en beoordelingen van onze gasten. En natuurlijk hopen we jouw beoordeling hier binnenkort aan toe te mogen voegen!

Iedere beoordeling is waardevol Mogen we jouw waardering ook ontvangen?

Alle berichten via mail, telefoon, Google, Zoover en campercontact zijn meer dan welkom.

Beoordelingen op zoover jachthaven friesland camping drijfveer en Tusken de Marren

Winnaar Zoover Orange Award

Wij zijn bijzonder trots dat we op Zoover.nl de waardering 'Fantastisch' gekregen hebben. Daarmee hebben wij de Zoover Orange Award gewonnen! Wij willen iedereen die de moeite genomen heeft om een beoordeling achter te laten heel hartelijk bedanken. Wij hopen ook dit seizoen weer naar een mooie score toe te mogen werken en nodigen alle gasten van harte uit om zijn of haar feedback op deze pagina te plaatsen.

Geweldig wat een sfeer!!!! Karin Steven op Google

Het helpt ons enorm wanneer feedback via google doorgegeven wordt. Via de link kan je jouw waardering achterlaten. Alvast dank!

"Een TOP plaats" Ronald en Judith op Campercontact

"Hele mooie camperplaats met een geweldig uitzicht op de jachthaven. Broodjes service en Akkrum op loopafstand (600 meter) met vele winkels en terrasjes. Een TOP plaats!" Deze mooie beoordeling kregen wij van Ronald en Judith via de beoordelingssite van Campercontact.

"Hippe hotspot in de haven!" Marleen Brekelmans op bijzonderplekje.nl

Een ontdekking waar je à la minute blij van wordt! Bij de Koken, Fries voor keuken, kom je voor een ontbijtje, koffie met taart, een gezonde eerlijke lunch en 's avonds voor een soepje, salade of huisgemaakte pizza. Of, ga het water op met een van de sloepjes, zeilboten of per kano. Ga met een kano, zeilboot of sloep van Drijfveer de Friese meren op en neem een goed gevulde picknickmand van Maartje mee. Of reserveer een high tea voor na afloop van je vaartocht. Wil je iets bijzonders ondernemen met vriend(in)en, je jaarclub of familie, vraag naar de mogelijkheden voor een diner in het weiland van kok Jeroen, de Heer van Zuijlen.

"Centraal gelegen en fijne service" Mareille Steegmans op kleinewereldreiziger.nl

"Tip! Combineer je bezoekje aan De Koken met kinderen met een middagje sloepvaren. Of ga met een kano vanuit Drijfveer & Tusken de Marren de Friese meren op samen met een lekkere picknickmand van De Koken. Als het druk is wel vooraf even reserveren, want anders vis je misschien net naast het net. Zeker weten dat je verkocht bent als je eenmaal bij De Koken bent geweest. Dit is zo’n plek waar je met gemak de hele middag en avond blijft hangen met je gezin als het lekker weer is."

"Fantastische locatie, bootjes en meer!!" Chantal en Joram op Zoover

We kwamen aan en wilden graag 1 nachtje met onze tent overnachten. We mochten zelf een mooi plekje uitzoeken aan het water, er was elektriciteit en een prachtig uitzicht! Toen onze tent stond hebben we heerlijk gegeten bij het havenrestaurant De Koken. Ontzettend vriendelijk personeel en voldoende keus voor lekkere maaltijden. De volgende dag hebben wij gevaren met een sloep. Wederom geweldig, we kregen een waterkaart mee en er werd door de eigenaar uitgelegd waar we allemaal naar toe konden, deze tips waren meer dan welkom aangezien wij er voor het eerst waren! Deze jachthaven is echt een aanrader voor jong en oud een fijne, sfeervolle relaxte en gemoedelijke plek! We komen graag weer!

Verhalen over de haven en camping Lees ze hier!

We zijn begonnen met het verzamelen van mooie, inspirerende of bijzondere verhalen van gasten van onze haven, camping of bootverhuur. Hou ons blog in de gaten en leer de gasten van ons bedrijf beter kennen!

Valk huren friesland bootverhuur met zeilles en zeilen op het sneekermeer
Wij laten het u graag zien!

U bent van harte welkom

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat kunt u van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren