"Verborgen Parel!"

Blog van By Jora

Wat het schrijven van mijn blog zo leuk maakt is dat ik bij mijn zoektocht naar de leukste hotspots zelf ook verborgen parels ontdek. Haventerras en restaurant De Koken in Akkrum is er zo een! Wat een heerlijke plek is dit. Zeker bij mooi weer is het hier goed toeven op het fijne terras.

Lees de blog

Winnaar Zoover Orange Award

Wij zijn bijzonder trots dat we op Zoover.nl de waardering 'Fantastisch' gekregen hebben. Daarmee hebben wij de Zoover Orange Award gewonnen! Wij willen iedereen die de moeite genomen heeft om een beoordeling achter te laten heel hartelijk bedanken. Wij hopen ook dit seizoen weer naar een mooie score toe te mogen werken en nodigen jullie van harte uit om jullie feedback op deze pagina te plaatsen. 

Meer op Zoover

"Een TOP plaats"

Ronald en Judith op Campercontact

"Hele mooie camperplaats met een geweldig uitzicht op de jachthaven. Broodjes service en Akkrum op loopafstand (600 meter) met vele winkels en terrasjes. Een TOP plaats!" Deze mooie beoordeling kregen wij van Ronald en Judith via de beoordelingssite van Campercontact. 

Meer op campercontact

"Hippe hotspot in de haven!"

Marleen Brekelmans op bijzonderplekje.nl

Een ontdekking waar je à la minute blij van wordt! Bij de Koken, Fries voor keuken, kom je voor een ontbijtje, koffie met taart, een gezonde eerlijke lunch en 's avonds voor een soepje, salade of huisgemaakte pizza. Of, ga het water op met een van de sloepjes, zeilboten of per kano. Ga met een kano, zeilboot of sloep van Drijfveer de Friese meren op en neem een goed gevulde picknickmand van Maartje mee. Of reserveer een high tea voor na afloop van je vaartocht. Wil je iets bijzonders ondernemen met vriend(in)en, je jaarclub of familie, vraag naar de mogelijkheden voor een diner in het weiland van kok Jeroen, de Heer van Zuijlen. 

Lees de blog

"Centraal gelegen en fijne service"

Mareille Steegmans op kleinewereldreiziger.nl

"Tip! Combineer je bezoekje aan De Koken met kinderen met een middagje sloepvaren. Of ga met een kano vanuit Drijfveer & Tusken de Marren de Friese meren op samen met een lekkere picknickmand van De Koken. Als het druk is wel vooraf even reserveren, want anders vis je misschien net naast het net. Zeker weten dat je verkocht bent als je eenmaal bij De Koken bent geweest. Dit is zo’n plek waar je met gemak de hele middag en avond blijft hangen met je gezin als het lekker weer is."        

Lees meer

"Fantastische locatie, bootjes en meer!!"

Chantal en Joram op Zoover

We kwamen aan en wilden graag 1 nachtje met onze tent overnachten. We mochten zelf een mooi plekje uitzoeken aan het water, er was elektriciteit en een prachtig uitzicht! Toen onze tent stond hebben we heerlijk gegeten bij het havenrestaurant De Koken. Ontzettend vriendelijk personeel en voldoende keus voor lekkere maaltijden. De volgende dag hebben wij gevaren met een sloep. Wederom geweldig, we kregen een waterkaart mee en er werd door de eigenaar uitgelegd waar we allemaal naar toe konden, deze tips waren meer dan welkom aangezien wij er voor het eerst waren! Deze jachthaven is echt een aanrader voor jong en oud een fijne, sfeervolle relaxte en gemoedelijke plek! We komen graag weer!        

Lees review

Verhalen over de haven en camping

We zijn begonnen met het verzamelen van mooie, inspirerende of bijzondere verhalen van gasten van onze haven, camping of bootverhuur. Houd ons blog in de gaten en leer de gasten van ons bedrijf beter kennen! 

Lees de verhalen
Iedere beoordeling is waardevol

Mogen we jouw review ook ontvangen?

Alle berichten, tips en verhalen via mail, telefoon, Google, Zoover en campercontact zijn meer dan welkom. Wil jij ons ook een beoordeling geven?

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief