Terras aan het water!

Je bent vanaf mei weer welkom op ons terras! In mei, juni en september elke vrijdag van 16:00-22:00 en zaterdag & zondag van 10:00-22:00 In juli en augustus dagelijks van 10:00-22:00. Tussen 8:30-10:00 zijn we open voor verse broodjes, koffie en ontbijtjes to-go.

Eten en drinken

Ons zonnige terras aan het water heeft uitzicht op bootjes die in en uit de haven varen. Er is dus altijd wat te zien! 's Ochtends zie je de haven rondom je ontwaken, 's avonds geniet je met een drankje van de, eigenlijk altijd mooie, zonsondergang. We werken zoveel mogelijk met biologische en fairtrade producten. Lees snel wat je kunt bestellen. Sûns!!

Arrangementen

Als je een boot huurt bij De Drijfveer, kun je je dagje uit compleet maken met een picknicktas vol lekkers. Je kunt denken aan een goedgevulde lunchtas of juist een tas vol borrelhapjes. Ook zijn er mogelijkheden voor een besloten feestje, een teamuitje of een high tea. Wij denken graag mee!

Evenementen

Ons legendarische seizoensfeest staat dit jaar gepland op 24 september. Hou die avond vrij want dit tropische feestje wil je niet missen! 
Kom je salsadansen op zaterdagavond 28 mei, zondagmiddag 19 juni, vrijdagavond 22 juli en zondagmiddag 21 augustus? Salsa Romos verzorgden de muziek & moves, wij de cocktails! 

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief