Restaurant aan het water in akkrum
Genieten!

Haventerras De Koken

U bent hier:

"De plek op de haven om onder het genot van allerlei lekkers te genieten van water, bootjes en de mooiste zonsondergangen" 

Sloep ligt voor restaurant friesland met uitzicht op de jachthaven

Haventerras 'de Koken'

‘De Koken’ Dat is oud Fries voor ‘de keuken’. Een idee dat begon vanuit kookplezier en een zelfgebakken appeltaart op de balie van Drijfveer & Tusken de Marren, groeide uit tot De Koken: een gezellige plek op de haven om te genieten van al het lekkers dat op onze kaart staat.

restaurant aan het water van jachthaven akkrum
Gastvrijheid in het Friese waterland

"Rustpunt op de haven, heerlijk!"

Eten en drinken

Ons zonnige terras aan het water heeft uitzicht op bootjes die in en uit de haven varen. Er is dus altijd wat te zien! 's Ochtends ziet u de haven rondom u ontwaken, 's avonds geniet u met een drankje van de ondergaande zon. Lees snel wat u kunt bestellen.

Restaurant aan het water van jachthaven friesland

Arrangementen

We bieden verschillende vaararrangementen aan in combinatie met onze bootverhuur. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een culinair sloeparrangement of een kookworkshop. Ook kunt u onze ruimte huren voor een besloten feest, een teamuitje of een high tea. Wij denken graag met u mee!

Kruidentuin bij restaurant aan het water in friesland munt en thijm

Ook kookworkshops mogelijk!

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat kunt u van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren