Luchen en meer

aan het water

Op een unieke plek aan het water lunchen? Bekijk bij ons de vertrekkende bootjes onder het genot van een hapje of drankje! Op onze unieke locatie waan je jezelf helemaal in vakantiesferen van Friesland. Geniet van onze gerechten met echte streekproducten. En geen stress. We hebben ze zowel vegetarisch en voor de vleeseters onder ons. Maar wel allemaal Fair, lekker voor jullie en beter voor de wereld.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Bekijk ons menukaart en het verhaal achter onze producten hieronder.

Leg aan bij ons

van je boot naar restaurant

Je boot aanleggen direct aan ons restaurant. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar dat is het niet. Je stapt vanuit je boot direct bij ons het terras op. Kom gezellig dineren en vertrek tijdens het gouden uurtje weer met de boot. Heerlijk varend je dag afsluiten. Of wil je de dag beginnen met een heerlijke cappiccino of koffie "to go"? Wij zetten met liefde een heerlijke fairtrade koffie voor je en hebben ruuime keuze uit het lekkerste gebak.

Kom dus gezellig aanleggen op onze mooie haventerras!

 

Eten en drinken

Ieder jaar stellen wij onze menukaart met zorg samen. Wij vinden het erg leuk om met verrassende producten te werken en je smaken van over de hele wereld te laten proeven. 
Van Japanse gin tot Mexicaans stoofvlees, Fryske worst en Japanse zeewiersnacks

 

 

 

Evenementen

We hebben allerlei leuks op de planning voor dit seizoen!

Op 18 juni vieren we vaderdag met een hamburgeravond,15 juli hebben we weer een verrassingsoptreden op ons podium en op 30 juli komt de reisopera weer 2 kindervoorstellingen spelen op onze camping! En daarvoor, daarna en tussendoor komt ongetwijfeld nog veel spontaan moois! In het laatste weekend van september sluiten we het seizoen op feestelijke wijze!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief