ontbijt, lunch, diner en meer

aan het water

Op een unieke plek aan het water lunchen of dineren? Bekijk bij ons de vertrekkende bootjes onder het genot van een hapje of drankje! Op onze unieke locatie waan je jezelf helemaal in vakantiesferen van Friesland. Geniet van onze gerechten met echte streekproducten en exotische invloeden vanuit de hele wereld. En geen stress. We hebben ze zowel vegetarisch en voor de vleeseters onder ons. Maar wel allemaal fair, lekker voor jullie en beter voor de wereld.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Bekijk onze menukaart en het verhaal achter onze producten hieronder.

Leg aan bij ons

van je boot naar restaurant

Je boot aanleggen direct aan ons restaurant. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar dat is het niet. Je stapt vanuit je boot direct bij ons het terras op. Kom gezellig dineren en vertrek tijdens het gouden uurtje weer met de boot.  Of wil je de dag beginnen met een heerlijke cappiccino of koffie "to go"? Wij zetten met liefde een heerlijke fairtrade koffie voor je en hebben ruime keuze uit het lekkerste gebak.

Kom dus gezellig aanleggen op onze mooie haventerras!

 

Eten en drinken

Ieder jaar stellen wij onze menukaart met zorg samen. Wij vinden het erg leuk om met verrassende producten te werken en je smaken van over de hele wereld te laten proeven. 
Van Japanse gin tot Libanese dips, Fryske worst en Japanse zeewiersnacks

 

 

 

Evenementen

Elk jaar organiseren we met veel plezier een aantal evenementen. Zo hebben we regelmatig een optreden op ons mooie podium en vieren we elke laatste zaterdag van september ons seizoensfeest! Zet 28 setptember dus maar vast paginavullend in je agenda;-) Op 20 april openen we het watersportseizoen op ons terrein. Dat doen we in samenwerking met gemeente Heerenveen en de Akkrummer watersportvereninging. Voor alle andere evenementen: houdt onze socials goed in de gaten..

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief