Luchen en meer

aan het water

Op een unieke plek aan het water lunchen? Bekijk bij ons de vertrekkende bootjes onder het genot van een hapje of drankje! Op onze unieke locatie waan je jezelf helemaal in vakantiesferen van Friesland. Geniet van onze gerechten met echte streekproducten. En geen stress. We hebben ze zowel vegetarisch en voor de vleeseters onder ons. Maar wel allemaal Fair, lekker voor jullie en beter voor de wereld.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Bekijk ons menukaart en het verhaal achter onze producten hieronder.

Leg aan bij ons

van je boot naar restaurant

Je boot aanleggen direct aan ons restaurant. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar dat is het niet. Je stapt vanuit je boot direct bij ons het terras op. Kom gezellig dineren en vertrek tijdens het gouden uurtje weer met de boot. Heerlijk varend je dag afsluiten. Of wil je de dag beginnen met een bakje koffie "on the go"? Wij zorgen ervoor dat je deze makkelijk in cup meekrijgt. 

Kom dus gezellig aanleggen op onze mooie haventerras!

 

Eten en drinken

Ieder jaar stellen wij onze menukaart met zorg samen. Wij vinden het erg leuk om met verrassende producten te werken en je smaken van over de hele wereld te laten proeven. 
Op dit moment werken wij aan de menukaart voor het aankomend seizoen. Houd onze socials in de gaten! 

 

 

 

Evenementen

Ons seizoensfeest was weer legendarisch! Wij gaan heel hard nagenieten en weer allemaal leuke nieuwe plannen smeden voor 2023.

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief