SEIZOENSFEEST 30 september

20 september 2023

De laatste zaterdag van september proosten we traditiegetrouw op de zomer!

Dans je 30 september samen met ons het seizoen uit? Vanaf 16:00 uur je op ons terras genieten van de zwoelste cocktails, ijskoude biertjes lekkers van onze aangepaste kaart. DJ Tanne trapt de middag af en warmt ons langzaam, maar zéker, op voor een knalfeest! Vanaf 19:00 uur toveren we ons terras om in een dansvloer en komt Mr Weazly om je dit jaar nog één keer totaal in zomerse sferen te brengen. In al zijn muziek klinkt de warme Caribische zon door. Daar omheen draait DJ Marty4everyparty de fijnste partyhits! Rond 23:30 mag je weer opsukerbôle ;-)

Check de foto's van 2022!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief