Welke verschillende zeilboten kun je (bij ons) huren in Friesland?

9 februari 2022

Hé jij daar, watersportliefhebber! Breng jij je vakantie het liefst door al zeilend op de Friese wateren en meren? Maar blijf je het lastig vinden om tussen al het aanbod van boot/zeiljacht verhuurders de juiste zeilboot te kiezen? Wij helpen je graag bij deze zoektocht.

Wil je een zeilboot met ophaalbare kiel huren? 
Ga je een zeilboot huren in Friesland en wil je niet belemmerd worden door ondiepe wateren? Kies dan voor een zeiljacht met een hefkiel. Hierdoor kun je op de prachtigste plekken komen!  
De Clever 23 en de New Classic 700 zijn daardoor erg populair in de zeilbootverhuur in Friesland.  
 
 
Welke zeilboot kun je het best huren wanneer je sportief wilt zeilen?  
Ben jij een echte sportieve zeiler en zeil je het liefst wedstrijdjes op het Sneekermeer? Bij onze zijn er drie verschillende zeilboten die je dan kunt huren: de Tirion 21, de Fox en de Clever 23.  
 

  • Wanneer je de Tirion huurt dan zit je zeker niet stil en wil je het maximale uit de boot en de wind halen. Daarnaast is de Tirion ook geschikt voor de beginnende zeiler!  
  • Huur je de populaire zeilboot de Fox, dan kies je voor sportief en gemakkelijk zeilen. Daarnaast is de fox uitermate geschikt wanneer je met meerdere personen gaat zeilen.  
  • Kies je voor de combinatie van sportief en comfort? Ga dan zeilen met de Clever 23.  

 
Wil je een zeilboot huren comfort en een ruime kajuit?  
Een zeiljacht huren met lekker veel ruimte in de kajuit? Zoek dan niet verder en kies voor een Friendship 22 of 26! De Friendship 22 is het kleinere zeilboot broertje van de Friendship 26. Door de extra meter van de Friendship 26 heb je in de kajuit dus meer ruimte.  

  • Beide Friendships zijn voor zien van een inboord motor.  
  • Ze beschikken over een snel reef systeem en lazy jacks.  

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief