Oekraïne

Ook wij zijn enorm geraakt door wat er speelt in de Oekraïne en voelen de noodzaak om bij te dragen. DUS: Huur op 7/8/9/10/11 maart een sloep voor een dag of dagdeel (9-12 of 13-16 uur) en wij geven je een kop warme koffie mee en doneren ALLE opbrengsten aan #giro555. Een dagdeel kost 75,- een hele dag 150,-. Kortom doneren en ondertussen genieten van het prachtige voorjaarsweer op de Friese wateren 👌🇺🇦🕊 Doe je mee? #drijfveer #drijfveerakkrum #drijfveertuskendemarren #akkrum #sloep #varen #vrede 

Sloep huren

Filmavond Lion

De opbrangsten van de filmavond hebben wij gedoneerd aan het aan de film 'Lion' gekoppelde goede doel. 

Lees meer

Zeilen voor de Filipijnen!

De opbrengsten van een dag zeilen met lunch en diner hebben wij gedoneerd aan stichting Kalinga. Kalinga streeft naar het doorbreken van de vicieuze armoedecirkel waarin de kinderen van de Payatas vuilnisbelt (Manilla, Filippijnen) zich bevinden.

Terras De Koken

Lokale initiatieven

Ieder jaar steunen wij meerdere lokale (kleine) initiatieven! Hou onze socials of nieuwsberichten in de gaten voor updates!

Terras De Koken

Oxfam Novib: ondernemers voor ondernemers

Wij hebben als haven jaren in het project "Ondernemers voor ondernemers" van Oxfam Novib gezeten. Daarmee waren wij ambassadeurs van het zelfdoen en steunden wij collega-ondernemers in de ontwikkelingslanden. Doel: kickstart geven aan ondernemers met minder kansen. 

Website Oxfam

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief