Zeilen vanuit sfeerlocatie

Zeilboot verhuur Friesland

U bent hier:

Drijfveer zeilbootverhuur in Friesland, midden tussen de Friese Meren. Sportieve en comfortabele zeilboten te huur, met zeer complete inventaris. Voor iedereen een passende boot, met uitstekende zeileigenschappen. Direct online te boeken! Sfeerlocatie die bereikbaar is per snelweg en spoor. Kom bij ons genieten van uw zeilvakantie!

Jachthaven friesland met mooie ligplaatsen in akkrum vlakbij het sneekermeer

Zeilboot verhuur Friesland: voor iedereen een passende boot!

Onze haven ligt centraal tussen de Friese Meren, ideaal voor zeilboot verhuur Friesland. Een unieke startplek voor uw vaarvakantie, perfect bereikbaar via snelweg en spoor. Geniet vóór vertrek eerst nog van koffie/thee en heel veel lekkers op het terras van ons havenrestaurant. Binnen onze zeilboot verhuur Friesland is er voor iedereen een passende boot te huur. Klein en snel of groot en comfortabel. Standaard met uitgebreide uitleg vóór vertrek. Hieronder vindt u een overzicht van boottypes binnen onze zeilboot verhuur Friesland

Tirion 21 - Sportief en snel

De Tirion 21 is de ideale keus voor zeilers die niet stil willen zitten en het uiterste uit de wind willen halen. De Tirion is door de brede romp en vaste kiel goed hanteerbaar, wendbaar en stabiel. Dit maakt deze zeilboot ook geschikt voor beginnende zeilers die van een uitdaging houden.

Feeling 226 - De zeilboot die iedereen kan varen

De Feeling 226 is uitermate geschikt voor de zeiler die kiest voor goede hanteerbaarheid van een kleinere boot. Door de brede romp heeft deze boot toch verrassend veel binnenruimte, voorzien van keuken en 4 slaapplaatsen.

Fox 22 - Sportief en ruime kuip

Niet voor niks één van de bekendste types binnen de zeilboot verhuur in Friesland. De Fox 22 heeft een goede naam verworven door sportiviteit te combineren met een goede hanteerbaarheid en voldoende comfort. Deze zeilboot is voorzien van 4 slaapplaatsen en heeft veel buitenruimte door de ruime kuip.

Friendship 22 sport huren op sneekermeer

Friendship 22 Sport - Binnenboordmotor en knusse kajuit

Deze zeilboot is uitgevoerd met een binnenboordmotor, lazy jacks en een snelreef systeem! De mooie houtafwerking zorgt voor een heerlijke sfeer binnen in de kajuit. De binnenruimte kan optimaal benut worden door het gebruik van een uitschuifbaar keukenblok. Voor 4 personen slaapplaatsen.

Friendship 26 Sport - Binnenboordmotor en ruim jacht

De grote broer van onze populaire Friendship 22 Sport. Met ruim een meter meer lengte is het belangrijkste verschil is dat dit type meer binnenruimte en opties heeft. De uitstekende zeileigenschappen zijn uiteraard ook weer op deze Friendship van toepassing. Slaapplaatsen voor 4 personen.

Clever 23 - Comfortabel en met hefkiel

De Clever 23 is door de hefkiel ideaal voor de zeilboot verhuur in Friesland. Alle vaarten en meren zijn daardoor te bevaren! Daarnaast is deze zeilboot een perfecte combinatie tussen sportief en comfort. Keukenblok, koelbox en 4 slaapplaatsen aanwezig.

new classic 700 zeilboot huren en zeilen op het sneekermeer

New Classic 700 - Snel en met hefkiel

Ook de New Classic heeft een hefkiel, wat ook dit type ideaal maakt voor de zeilboot verhuur in Friesland. Het verschil met de Clever 23 is dat dit type meer zeiloppervlak heeft. Ook is bij de New Classic de opbouw verhoogd, wat de zitruimte ten goede komt en ruimte aan een keukenblok biedt. Sportieve en zeer complete zeilboot met 4 ruime slaapplaatsen.

jachthaven friesland met bootverhuur en camping zonsondergang in akkrum

Prijslijst en inventaris van zeilboot verhuur in Friesland

Zeilen in Friesland en interesse in onze zeilboot verhuur maar weet u nog niet welke boot u moet kiezen? Vergelijk dan ook eens de prijzen van de verschillende boten. Of bel ons gerust voor een passend advies.

Varen langs joure

Onze zeilboten zijn direct online te boeken

Arrangement en evenement in Akkrum met cocktails en livemuziek

Arrangementen met zeilboot verhuur in Friesland

Wij bieden meer dan alleen zeilboot verhuur in Friesland! Bekijk bijvoorbeeld eens ons arrangementen aanbod. Zo kunt u kiezen uit culinaire-, zeil-, vaar- en bedrijfsarrangementen. Volop genieten op het water!

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat kunt u van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren