Geheel verzorgde dag sloep huren

De ochtend begint in onze haven met koffie, thee en een stuk appeltaart. Met een luxe sloep vaar je vervolgens naar het Friese merengebied, waar je zult genieten van rust en ruimte.

Rond het middaguur kan je de boot aanleggen aan één van de prachtige plekken en genieten van de lunchbox. Dit is een rijk gevulde lunch box met belegde broodjes, suikerbrood, fruit, iets zoets en een sapje.

Om deel te nemen hoeft je geen ervaren watersporter te zijn. De sloepen zijn eenvoudig te varen en met een goeie uitleg en een waterkaart kun je zo het water op. 

Aan het einde van de middag, rond 16:00/17:00 ben je weer terug in onze haven. Dan is het tijd voor een borrelplankje en een drankje. Daarna gezellig met ze allen eten. Hier zijn verschillende opties in mogelijk. Vraag ons naar de opties.

Met dit arrangement heb je een volledig verzord dagprogramma waarbij de ontspannen sfeer van het water gecombineerd wordt met het genot van een lekker hapje en een drankje met vrienden, of collega's. 

Periode: 1 maart – 1 oktober
Duur: 09:00 – 18:00
Prijs: Vanaf € 70,- p.p.
Groep: 6 – 32 personen

Lees meer over bij ons een sloep huren

Neem contact op

Daarom een boot huren bij De Drijfveer

Perfect gelegen jachthaven

Sfeervolle jachthaven in hartje Friesland. Met alle faciliteiten en winterstalling.

Bootverhuur op toplocatie

Bootverhuur midden in Friesland. Top kwaliteit sloepen en zeilboten op een super locatie. Je vaart zo de meren op en naar de mooiste dorpen in Friesland.

Camping aan het water

Kom overnachten met caravan, camper of tent en geniet van alles wat Friesland zo uniek maakt

Haventerras De Koken

De plek om onder het genot van allerlei lekkers te genieten van water, bootjes en de mooiste zonsondergangen

Blauwe vlag en Green Key!

We zijn trots deze keurmerken te mogen dragen! Ze staan voor veilig, maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. 

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief