Wij verzorgen graag jullie bedrijfsuitje zeilen of een groepsuitje zeilen

Heeft u het idee om een bedrijfsuitje zeilen te boeken? Lees dan hier meer over de mogelijkheden van ons aanbod voor een bedrijfsuitje zeilen. Drijfveer organiseert inspirerende groepsuitjes.

Bij zeilen is een goede samenwerking tussen de bemanningsleden cruciaal om veilig aan te komen op de plaats van de bestemming. Samen zeilen met collega’s is teamwork, maar zeker ook een dag vol plezier & ontspanning. Deze bedrijfsuitjes zeilen zijn er in verschillende soorten en maten. Van een actieve teambuilding op het water tot een rustiek vergaderarrangement op het water, van een regatta (een race voor boten) tot een zeilweekend. Je hoeft geen ervaring te hebben om deel te nemen aan een bedrijfsuitje zeilen. We hebben ook zeilinstructeurs die je stap voor stap meenemen in de wereld van zeilen.

Welke mogelijkheden zijn er voor een bedrijfsuitje zeilen?

Bedrijfsuitjes, familiefeesten, verjaardagen, trainingen... Of u alleen komt kamperen, of uw gehele verblijf door ons wilt laten regelen, wees van harte welkom. Wij denken graag mee en kunnen u een voorstel op maat toesturen. Een paar voorbeelden:

Schoolreis op het water

Open de pdf hieronder en lees een voorbeeld van een schoolreis op het water. De kinderen genieten van de activiteiten op het water, het buitenleven en het afwisselende programma. Uiteraard kan alles aan uw wensen aangepast worden.

Zeilen en outdoor uitdagingen

Na heerlijke koffie met taart op ons haventerras de Koken vertrekt de groep per sloep of zeilboot naar de Friese Meren. Een heerlijke vaartocht, eventueel onder genot van lunch aan boord, brengt u naar een weiland aan het water. Daar wordt de teamspirit versterkt met actieve en uitdagende outdoor activiteiten. Denk hierbij aan het maken van een katapult, het oplossen van raadsels en het balanceren op een evenwichtsbalk. Bij iedere opdracht kan een team punten verdienen. Volop uitdaging voor iedereen!

Combinatie van varen, fietsen en horeca

Wat is er nu leuker dan het combineren van verschillende activiteiten? Sloepvaren, zeilen, kanoën, fietsen en lekker eten. Een geweldige watersportdag voor iedereen!

Voorbeeld:

Duur: Dag of dagdeel 
Aantal deelnemers: Minimaal 15 personen
Prijs: Op aanvraag 

  • 12:00 Groepsindeling en 'inschepen' 
  • 12:30 zeilen / kanovaren / sloepvaren 
  • 14:00 wisselen van 'discipline'
  • 15:30 wisselen van discipline en terug naar Akkrum 
  • 17:00 Terugkomst in Akkrum, waar de BBQ klaar staat 

Opmerking: Er kunnen vele variaties in het programma aangebracht worden, zoals een uitgebreide broodjeslunch bij een restaurant aan het water, of een kookworkshop op de haven.

Neem contact op

Daarom een boot huren bij De Drijfveer

Perfect gelegen jachthaven

Sfeervolle jachthaven in hartje Friesland. Met alle faciliteiten en winterstalling.

Bootverhuur op toplocatie

Bootverhuur midden in Friesland. Top kwaliteit sloepen en zeilboten op een super locatie. Je vaart zo de meren op en naar de mooiste dorpen in Friesland.

Camping aan het water

Kom overnachten met caravan, camper of tent en geniet van alles wat Friesland zo uniek maakt

Haventerras De Koken

De plek om onder het genot van allerlei lekkers te genieten van water, bootjes en de mooiste zonsondergangen

Blauwe vlag en Green Key!

We zijn trots deze keurmerken te mogen dragen! Ze staan voor veilig, maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. 

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief