Welkom Sietske!

9 maart 2023

We hebben een opvolgster gevonden! Op de dag dat we afscheid namen van Sharon, tekende Sietske haar contract. We zijn superblij dat deze 'Fryslân-Fan' in hart en nieren ons team komt versterken.

Haar eerste week zit er inmiddels bijna op maar het voelt alsof ze hier al maanden werkt!

Siestke heeft geen ervaring in de recreatie. Maar als moeder van een zoontje van 5 en een tweeling van 3 die samen met haar man tussen de bedrijven door haar eigen huis bouwt, weet ze wel heel goed wat multitasken is. Daarnaast is ze een zelfverklaard Fryslân-fan die na een vakantie in Limburg eigenlijk vooral blij is dat ze onze mooie provincie weer komt binnenrijden. Haar liefde voor Friesland draagt ze graag aan je over. Ze kan niet wachten jullie komend seizoen te ontmoeten. 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief