Vacature: Sharon zoekt een opvolger!

3 februari 2023

Ik zoek een opvolger! Na een aantal jaar werken bij De Drijfveer, wat vaak meer voelde als vakantie, ga ik het stokje doorgeven. Mijn baan is heel veelzijdig!

Hoogseizoen

In het hoogseizoen heb ik flexibele werktijden en staat mijn receptie vaak vol met gasten met allerlei verschillende vragen. Van al die blije gasten krijg ik bakken energie! Vanaf mijn bureau kijk ik zo de haven in en krijg ik het rumoer van haventerras De Koken mee. Ik loop er regelmatig even binnen om een cappuccino te bietsen.  In een la onder mijn bureau ligt mijn bikini klaar voor zomerse dagen. Na een frisse duik in de haven voel ik me herboren.

Laagseizoen 

In het laagseizoen werk ik binnen kantooruren en ben ik vooral bezig met het voorbereiden van het nieuwe seizoen. We werken dan alle ideeën uit die we met ons team opdoen in de zomer. Alles om de zomer daarop nog weer leuker te maken!  Kortom, rust en regelmaat in de winter en veel actie in de zomer. 

Tot snel?

Ik heb de vrijheid ervaren om mijn functie deels in te vullen met taken die bij mij passen en om mijn eigen ideeën uit te voeren. Ik kon mijn creativiteit, punctualiteit en talent voor gastvrijheid écht kwijt in deze functie. Nu ga ik mijn gastvrijheidskunsten ergens anders uitoefenen, maar ik zal je ongetwijfeld bij Drijfveer ontmoeten als ik op het terras van de Koken kom genieten 😉

Lees de vacature

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief