Nieuwe sloepen te huur!

11 februari 2022

Vanaf april kun je bij ons twee nieuwe type sloepen huren in friesland! Benieuwd waar je mee kunt gaan varen? Lees dan nu alles over de Crescent en Majoni!

De Crescent sloep huren

Met de Crescent huur je een hele fijne ruime Zweedse sloep die door het stuurwiel en de sterke motor gemakkelijk te besturen is. In de kuip kun je er voor kiezen om een tafeltje of zonnedek te maken. Achterop heeft de sloep een zwemtrap; een duik in de Friese meren wordt nu nog aantrekkelijker. Extra interessant: je hebt geen vaarbewijs nodig!

  •     Stuurwiel en tafel
  •     Sterke motor in de bun
  •     Geen vaarbewijs nodig!

De Majoni 31 sloep huren

Deze unieke sloep huren? Dan vaar je in een Spaanse visserssloep! Ontworpen voor de middelandse zee, maar ook perfect geschikt voor Friesland. Een dagje sloepvaren of juist een langere tocht door Friesland maken en overnachten bij één van de prachtige Marekrite plekken? Ga dan op pad met deze Spanjaard!

  •     Unieke sloep!
  •     Twee slaapplaatsen
  •     Huisdieren niet toegestaan
  •     Geen vaarbewijs nodig!

Welke sloep ga jij huren?

We verhuren ook nog meerdere stoere A-sloepen en de klassieke Mopol sloep! Zo is er voor iedereen de juiste sloep te huur in Friesland! Kijk snel of de boot van jouw voorkeur nog vrij is en reserveer hem direct online!

Boek jouw sloep hier!
Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief