Wisseling van de wacht!

24 januari 2022

Na ruim 35 jaar met heel veel plezier te hebben gewerkt is het voor Jan tijd voor een nieuwe periode. Hij doet een stap terug en is per 1 januari 2022 geen eigenaar meer. Jelmer en Maartje nemen zijn deel over en zetten het bedrijf samen voort.

Wat gaat er veranderen?

Bijna niks! Jan blijft nog drie jaar wonen en werken op de jachthaven. En omdat Jelmer en Maartje al sinds 2014 mede-eigenaar van Drijfveer & De Koken zijn, zal dat voor iedereen ook vertrouwd blijven voelen. Wel ga je Jan veel vaker op het water tegenkomen! Hij kijkt er ook naar uit om langere tochten te maken met zijn nieuwe zeilschip. 

Jelmer en Maartje hebben veel zin in het nog mooier maken van het bedrijf, in het (na Corona) eindelijk weer mogen organiseren van leuke evenementen en feestjes en in heerlijk lange en gezeillige zomerseizoenen met al onze gasten!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief