HANS & GRIETJE, FAMILIECONCERT (4+) voor jong en oud.

22 juni 2021

Zondag 19 juli speelt dit Nederlandse Reisopera bij ons op de haven.


Hans en Grietje wonen in de grote stad. Hun ouders hebben een kauwgomballenfabriek. Op een dag besluiten Hans en Grietje van huis weg te lopen, nadat ze van hun ouders hebben gehoord dat ze ook kauwgomballen moeten maken! Ze komen na de nodige omzwervingen terecht in het bos, bij een huisje gemaakt van snoep. De Heks die in het huisje woont, blijkt flink met haar tijd mee gegaan te zijn. Ze probeert de kleine Hans niet vet te mesten, ze zet hem juist op dieet! 

De voorstelling wordt om 15.00 uur en 19.00 uur gespeeld en duurt ongeveer 30 minuten. 
Reserveren is niet nodig. 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief