Wij zitten niet stil

23 maart 2021

Tijdens het seizoen wordt onze to-do lijst voor de winterklussen steeds groter. Gelukkig hebben wij daar in het laagseizoen alle tijd voor om deze flink in te krimpen.

Aanleg nieuwe weg

De wegen op het haventerrein zijn opnieuw geasfalteerd! Daarmee is alles weer strak geworden en hebben we geen last meer van opwaaiend stof op de onverharde wegen.Een hele fijne update wat ons betreft!

Grote schoonmaak en reparatie van de steigers

Ieder gebruiken wij de voorjaarsvakantie om alle steigers, picknickbanken en terrassen weer schoon te spuiten. En hoe goed wij ook voor onze steigers zorgen, helaas gaan de planken niet levenslang mee. Peter is weer druk bezig geweest met het vervangen van de slechte planken. Toch ergens een opmerking over? Laat het ons weten. 

Extra campingplaatsen

Achter op de haven hebben wij de boomwal grotendeels weggehaald om extra camping plekken te creëren. Heel binnenkort wordt het gras gezaaid. Daarnaast is er ruimte gecreeerd voor de nette stalling van onze boot-bokken en opslagcontainers. 

Groot groenonderhoud

Terpstra heeft voor ons deze winter het grote groenonderhoud verzorgd. Op zowel de haven als camping hebben zij alle grote bomen en struiken gesnoeid. Daardoor krijgen 

Welkom

Om je direct al in vakantie sferen te brengen en welkom te voelen zijn wij druk bezig om bij het binnenrijden van de haven het extra mooi te maken. De entree gaat je binnenkort direct het vakantiegevoel geven!

Bloemen & planten 

Daar wordt toch iedereen blij van! Wij hadden een heel tuincentrum voor ons zelf om de mooiste planten en bloemen uit te zoeken. Alle plantenbakken worden weer goed gevuld. Lente in onze bol. 

Terras van de Koken 

Ons tuintje naast de receptie krijgt een make-over. Hier gaan wij extra ruimte maken om het terras van de koken uit te breiden. 

Nieuwe site

Dit voorjaar is onze nieuwe website live gegaan. Hiermee zijn we online nog beter zichtbaar, kunnen we de sfeer nog beter overbrengen en hebben we het online reserveren verbeterd. Goed om te weten: je boekt nu ook jouw campingplaats online!

Nieuwe collega's!

Per januari zijn Bouke en Sharon gestart!

Menukaart De Koken

Maartje heeft de winter gebruikt om de menukaart weer te voorzien van heerlijke broodjes, pizza's en drankjes! Binnenkort komt deze online. Volg www.dekoken.nl voor de laatste updates. 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief