Ervaringen van onze klanten

9,1/10 69 reviews


9,6/10
“Vakantieplezier van begin tot eind”
Clever 23 | Symon | 26 juli 2022
We hebben twee weken genoten met de Clever 23. Vooral de vriendelijke mensen en service bij De Drijfveer en chillen bij DeKoken heeft ons het echte vakantiegevoel gegeven. Dank Sharon en collega's voor een geweldige tijd.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,2/10
“Superleuke camperplaats”
Camperplaats nr 3: vaarwater | Jan en Geertje | 22 juli 2022
Mooie plek aan het water. Op deze plek loopt iedereen bij je langs, wij vinden dat wel leuk maar als je van meer privacy houdt dan zou ik kiezen voor plek 1 of 2.
Gemoedelijke camping, vriendelijk personeel.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Majoni 31”
Majoni 31 | Dicky | 20 juli 2022
Last minute nog deze prachtige boot kunnen huren. Goede uitleg en zeer vriendelijke begeleiding.
We hebben er erg van genoten.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Top, zoals altijd”
Valk inclusief motor | Detlef | 15 juli 2022
Flexibele zoals altijd, vriendelijk zoals altijd, boot was perfect in orde zoals altijd.
Ik kom snel weer een boot huren en een kop koffie drinken bij De Koken.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,6/10
“Luxe boot”
Fox 22 | Loek | 9 juli 2022
Met veertig jaar zeilervaring hebben we niet eerder zo’n luxe uitvoering gezien van een Fox. Met veel aandacht ingericht, van alle comfort voorzien voor dit merk. Verder super vriendelijke mensen, die je ontvangen en de weg wijzen.
Echt een plek om terug te komen
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
8,0/10
Lees meer

9,2/10
“Super”
Campingplaats 28 | Jan Hoveling | 5 juli 2022
Wij hebben genoten van jullie gastvrijheid
We stonden 4 weken (weekends) op de camping.
Mooie plekken en super restaurant, zeer orgineel.
Maar wat zijn jullie aardig, vriendelijk en attent.
Gewoon top.
Het enigste wat we hebben gemist was een waterpunt op het veld waarop we stonden
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
6,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Perfecte locatie en uitstekend materiaal!”
Crescent 21 | Jordy Hanssen | 4 juli 2022
Ik kan niet anders zeggen, dan dat het na de 5e keer nog steeds genieten is om bij de drijfveer een sloep te huren. De omgang en de vriendelijkheid van het personeel is al een beleving apart. Daarnaast de sloepen en het materiaal is uitstekend onderhouden en ziet er mooi en verzorgd uit! Ik kan ook niet anders zeggen dan mocht je willen varen in Friesland? Ga naar de drijfveer!
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

8,8/10
“goede valken, prima geregeld”
Valk inclusief motor | Kees van der Oord | 27 juni 2022
we hebben weer een heerlijk weekend zeilen achter de rug met twee valken van de Drijfveer. De dektenten hielden ons tijdens de nachtelijke plensbui droog en het schip en het tuig waren in prima staat !
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

8,8/10
“Tirion 21 is geweldig!”
Tirion 21 | Luc | 27 juni 2022
Heerlijk 3 dagen gevaren met de Tirion 21. Goed en makkelijk te zeilen met 2 personen. Meer personen zou ook prima kunnen, maar dan wel tentje mee. We hebben het geweldig gehad op de Friese meren en de verhuurder is top!
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Geweldige vakantie”
Valk inclusief motor | Nico Decker | 24 juni 2022
Alles is fantastisch. We komen graag terug om een Valk te charteren.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief