Een dag van kennis, teamwork en avontuur bij de Drijfveer.

29 april 2024

Er is meer aan het runnen van een bedrijf dan alleen maar taken uitvoeren; het gaat ook om het creƫren van een sterke band tussen het personeel. Bij ons draait het niet alleen om werk, maar ook om het koesteren van die band en het samen beleven van mooie momenten.

Onze recente instructiedag was daar een perfect voorbeeld van. We begonnen met het delen van kennis over het schoonmaken van onze sanitair gebouwen, wat voor ons en onze gasten erg belangrijk is. Daarna gingen we door naar onze zeilboten, hier namen we de tijd om onze medewerkers een uitleg te geven en vertrouwd te maken met onze zeilboten. 

Vervolgens was het tijd om de theorie in praktijk te brengen en samen het water op te gaan. Het zeilen bood niet alleen een welkome afwisseling van de dagelijkse routine, maar zorgde er ook voor dat we als team moesten samenwerken om onze doelen te bereiken. 

Na een dag vol activiteiten was het tijd om te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap tijdens een heerlijke barbecue. 

Met deze instructiedag zijn we helemaal klaar voor het seizoen! We zijn klaar om onze gasten de beste service te bieden, gedreven door passie en een sterk teamgevoel. Samen staan we sterker, samen gaan we voor een seizoen vol succes! 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief