Mag mijn hond mee aan boord?

28 maart 2023

Hele goeie vraag! Wij vinden het alleen maar leuk. Hieronder lees je er meer over!

Je wilt een sloep of boot huren met hond. En daarmee rijst de vraag natuurlijk; mag en kan dat? Jazeker! Samen met je viervoeter varen is veel leuker! 🐾

Een vakantie op het water met de aanwezigheid van “onze beste maatjes” betekent méér plezier en méér genieten! Varen en honden kunnen heel goed samengaan. De meeste (zee)-honden vinden niets leuker dan meevaren op de boot, of misschien zelfs wel op een supboard of in een kano. Je trouwe rakker meenemen op de SUP is momenteel erg populair en wel zo gezellig!

Je kunt het zo gek niet bedenken of mensen nemen hun hond mee het water op.

Het is erg leuk om je viervoeter mee te nemen op de boot en wellicht wil je ook weleens ergens je bootje stilleggen of lekker gaan zwemmen. Hoe leuk zou het dan zijn om samen met jouw hond te gaan zwemmen?

Van bukken voor een lage brug heeft een hond nog nooit gehoord, laat staan dat hij zich rustig gedraagt als de wind aantrekt. Voor een hond moet je goed zorgen en zeker als je hem meeneemt het water op. Ook al is je hond een goede zwemmer, als je midden op het water bent is het niet altijd makkelijk om je hond snel weer aan boord te krijgen, een zwemvest biedt dan bescherming.

Mocht je graag willen dat jouw hond een zwemvest draagt, wij hebben helaas geen zwemvesten voor honden op voorraad, dus neem deze alsjeblieft dan zelf mee.

Mocht je gaan varen met mooi weer pas dan op voor de warmte, vooral op het water. Zorg dat je hond genoeg schaduw en voldoende koud water heeft om te drinken. Onze kapjes zorgen voor schaduw tijdens de hete dagen!

Behalve onze kajuitzeilboten zijn alle andere boten geschikt om een hond mee te nemen, dus is jouw trouwe viervoeter van harte welkom bij jachthaven de Drijfveer en op ons haventerras de Koken!

P.s. Wist je dat wij altijd wel wat lekkers op de receptie hebben liggen voor je beste maatje?!

 

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief