Camping Friesland is kamperen aan het water met caravan of tent
Seizoenplaatsen bij:

Camping aan het water

U bent hier:

Camping aan het water in Friesland: seizoenplaatsen

Het hele seizoen genieten

U kunt kiezen uit 30 vaste staanplaatsen. De ruime plaatsen hebben allen zicht op het water, maar staan niet allemaal direct aan het water. Kamperen aan het water, in de rust of juist midden in de actie; er is altijd een geschikte plek. Reserveer uw plek bij voorkeur vroeg in het seizoen, i.v.m. beperkte beschikbaarheid.

Faciliteiten

Alle plekken beschikken over een eigen stroomaansluiting, het sanitair en de wasserette zijn in de directe nabijheid en het gebruik van wifi is gratis.

Tarief seizoenplaats

Het kampeerseizoen begint op 1 april en loopt tot 1 november. Voor deze periode rekenen wij € 1325,-. Het gebruik van toiletten, douches, stroom en wifi is gratis. Prijs is inclusief toeristenbelasting.

Seizoenplaats boeken

Maandplaats op de camping

Een maand bij camping Friesland aan het water? Per maand rekenen wij € 310,-. Ook hier is het gebruik van stroom, douches en wifi gratis. Inclusief toeristenbelasting. Niet geldig in de maanden juli en augustus, dan betaalt u de standaard nachttarieven.

Maandplaats boeken

Het dorp Akkrum

Het gezellige centrum van Akkrum ligt op loopafstand van de camping. Bij aankomst ontvangt u in de receptie een plattegrond van het dorp. Hierop vindt u informatie over de winkels, restaurants en bezienswaardigheden. Ook wordt er een mooie wandelroute op aangegeven. Camping Friesland aan het water met een actief watersportdorp om de hoek!

Akkrum

Feest bij jachthaven friesland arrangement als afsluiting van de zomer
tip!
Houdt u van gezelligheid?

Kom naar de activiteiten op de camping!

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat kunt u van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren