De A - Sloep huren in Akkrum

Ruimte, comfort en vaargemak (aantal: 4)

Huur bij ons in Akkrum deze sloep en geniet! Onthaasten en relaxen op het Sneekermeer, aanleggen bij een terrasje in een watersportdorpje of ergens langs de oever voor een zwempauze. De A-sloep heeft een hoge rand waardoor ook kleine kinderen veilig meevaren. Plof in de kussens, welke zorgen voor extra comfort. De kap zorgt er voor dat je uit de wind zit.  

 • Stuurwiel
 • Stoere sloep met luxe kussenset
 • Geen vaarbewijs nodig!

Rembrandt 650 sloep huren

Met stuurwiel en veel zitruimte

Huur bij ons in Akkrum deze prachtige Rembrandt sloep met klassieke overnaadse romp. Rondom zijn er zitplaatsen en hij is uitgevoerd met een buiskap en achtertent. Deze Rembrandt 650 is makkelijk te varen met console besturing. De romp snijdt makkelijk door het water, waardoor de motor op laag toerental kan draaien. Manoeuvreren met deze sloep gaat gemakkelijk. Heerlijk rustig genieten van deze mooie sloep!

 • Geen vaarbewijs nodig!
 • Veel zitruimte
 • Stuurwiel

Rembrandt 650 met helmhout

Veel zitruimte en vaargemak!

Kom bij ons deze mooi gelijnde Rembrandt sloep huren in Akkrum en je kunt gaan genieten van een heerlijk ruime sloep met klassieke lijn. Door de prachtige vorm en helmhout besturing vaart de sloep verrassend eenvoudig, precies zoals een sloep bedoeld is! Zitplaatsen rondom, ruimte voor iedereen. Kap en uxe kussenset aanwezig.

 • Veel zitruimte
 • Luxe teakvloer en klassieke lijn
 • Geen vaarbewijs nodig!

Crescent Allure 21

Met stuurwiel en handige tafel (Aantal: 2)

Een gemakkelijk te besturen Zweedse sloep met houten stuurwiel. In de kuip kan je er voor kiezen om een tafeltje of zonnedek te maken. Achterop heeft de sloep een zwemtrap; een duik in de Friese meren wordt nu nog aantrekkelijker. Je hebt geen vaarbewijs nodig om met deze Crescent te mogen varen. 

 • Stuurwiel en tafel
 • Sterke motor in de bun
 • Geen vaarbewijs nodig!

Majoni 31 sloep huren

Onze stijlvolle Spanjaard!

Deze unieke sloep huren? Dan vaar je in een Spaanse visserssloep! Ontworpen voor de middelandse zee, maar ook perfect geschikt voor Friesland. Een dagje sloepvaren of juist een langere tocht door Friesland maken en overnachten bij één van de prachtige Marekrite plekken? Ga dan op pad met deze Spanjaard!

 • Unieke sloep met twee slaapplaatsen!
 • Huisdieren niet toegestaan
 • Geen vaarbewijs nodig!

Direct online jouw sloep huren in Friesland

Boek nu snel een eenvoudig een sloep online. Klik op de datum van vertrek en start met reserveren! Onze sloepen zijn geschikt voor maximaal 8 personen en voorzien van een 12pk motor. Dankzij de lengte van 6,5 meter huur je een sloep zonder vaarbewijs, maar uiteraard krijg je van ons een uitgebreide vaarinstructie voordat je vertrekt. Veiligheid voor alles, ook bij sloepverhuur! En wil je een extra uitgebreide instructie, laat het ons dan even weten. We plannen graag tijd voor je in, zodat jij met een veilig gevoel onze haven in Akkrum verlaat.

Sloepverhuur met arrangementen

Een dagje een sloep huren in Friesland nog leuker maken dan het al is? Bekijk dan ons arrangementen aanbod. Combineer het huren van een sloep met heerlijk eten op ons haventerras. Genieten op en naast het water!

Extra uitleg nodig?

Huur je voor het eerst een sloep in Akkrum? Voel je jezelf nog niet helemaal vertrouwd? Geen enkel probleem! Je kunt bij de boeking aangeven dat je gebruik wilt maken van de mogelijkheid om extra uitleg te krijgen voordat je uit onze haven In Akkrum vertrekt. Zonder extra kosten uiteraard. Heb je nog nooit gevaren maar wilt je toch een sloep huren in Akkrum? Neem dan contact met ons op over het volgen van een vaarinstructie. Echt, iedereen kan leren varen in een sloep!

Meer over onze sloepverhuur in Friesland

 • Wat kost het huren van een sloep bij ons in Akkrum?

  Hieronder ter indicatie de vanaf prijzen voor het huren van een sloep. In de boekingsmodule vind je de exacte prijzen en periodes.

  Tarieven sloep  
  Dag (incl brandstof) Vanaf 130
  Weekend  Vanaf 225
  Midweek  Vanaf 350
  Week  Vanaf 500
  Overige huurperiodes ook boekbaar! Zie boekingsmodule
  • Geen boekingskosten
  • Gebruik van zwemvesten is gratis
  • Brandstof wordt achteraf verrekend. Bij huur van 1 dag geen brandstofkosten.
  • In onze jachthaven in Akkrum kun je gedurende de huurperiode een gratis gebruik maken van parkeerplaats, ligplaats, sanitair en wifi
  • Borg sloepen: €250,00
 • Bereikbaarheid en ligging

  Kom je bij ons een sloep huren in Friesland? Dan start je vanuit Akkrum, ideaal gelegen in het Friese merengebied. Onze jachthaven ligt direct aan de snelweg A32 en het treinstation is op loopafstand. Eenmaal op de haven vaar je zo de Friese Meren op.

 • Prachtige vaarroutes vanuit Akkrum

  Een sloep huren doe je in het watersportdorp Akkrum. Door de unieke ligging tussen de Friese Meren zijn er eindeloos veel vaarroutes vanuit Akkrum. Onze haven ligt tussen Heerenveen en Leeuwarden en biedt niet alleen op het water alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf: een supermarkt op loopafstand, het hele jaar door unieke evenementen, trendy woonwinkels, restaurants, gezellige kroegjes en een directe treinverbinding naar de rest van het land. Bij het huren van een sloep en een bezoek aan onze haven mag je het dorp Akkrum zeker niet vergeten. Maar het begint bij de prachtige vaarroutes. Bekijk ze nu al online!

En we verhuren nog meer!

Benieuwd naar wat er nog meer bij ons te huur is? Kijk dan bij het overzicht van onze bootverhuur en verdiep je in de mogelijkheden! 

Daarom een boot huren bij De Drijfveer

Perfect gelegen jachthaven

Sfeervolle jachthaven, bootverhuur en camping in het hart van Friesland tussen Sneek en Grou

Bootverhuur op toplocatie

Huur een zeilboot, sloep, valk of motorbootje en vaar over het Sneekermeer en andere Friese Meren

Camping aan het water

Kom overnachten met caravan, camper of tent en geniet van alles wat Friesland zo uniek maakt

Haventerras De Koken

De plek om onder het genot van allerlei lekkers te genieten van water, bootjes en de mooiste zonsondergangen

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief