Ervaringen van onze klanten

9,1/10 80 reviews


9,6/10
“Prachtig weekend op het water.”
Majoni 31 | Paula en Gerard | 23 augustus 2022
Vrijdagmiddag 19 aug. Na goede uitleg op de prima ingerichte en nette Paloma gestapt en vertrokken voor een mooi rondje Friese wateren. De Paloma vaart gemakkelijk, is krachtig en vaar je met een grote glimlach.
De eerste nacht geslapen op het meer bij Langweer, vast gelegd aan een boei van de Marrekrite. Een zeer speciale ervaring en aan prima geslapen.
Met de afmetingen van de Paloma kun je prima door de dorpen en oude stadjes als bijvoorbeeld Sloten en Ijlst. Prachtig om dat vanaf het water te beleven.
Zondagmiddag de boot weer ingeleverd. Volgend jaar maar weer!
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,6/10
“Sloep gehuurd ”
Mopol sloep | Joost Wolff | 17 augustus 2022
Hele leuke dag gehad met de sloep. Dit is een goede uitvalsbasis om tocht dagtocht te starten. Goede uileg en vriendelijk personeel .
Na de hand heel lekker op terras gezeten en genoten van lekker eten en drinken.
Gaan zeker terugkomen !
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,6/10
“Dagje op de Friese wateren met de Majoni31”
Majoni 31 | Arie Kooy | 16 augustus 2022
De Majoni is een Spaans sloepje met een klein kajuitje waar je ook zou kunnen overnachten. Wij hadden het bootje slechts voor één dag gehuurd maar hebben daar absoluut geen spijt van. Na een allerhartelijkste ontvangst door de dame van de receptie in de morgen en een zeer duidelijke en geduldige uitleg over de sloep door Sietse hebben wij een hele leuke dag gehad. Om vijf uur in de middag het bootje weer ingeleverd en ons afgemeld bij de dame van de receptie die ondanks de temperatuur van 34 graden die dag nog net zo enthousiast was als die morgen. Topbedrijf met top personeel. Voor herhaling vatbaar.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Tirion 21”
Tirion 21 | Joost | 10 augustus 2022
Fijne boot, helemaal compleet ingericht en met een betrouwbare rustige motor. De medewerkers van de Drijfveer waren in alle opzichten hulpvaardig en klantvriendelijk.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Van 22 juli tot 28 juli 2022 bij de drijfveer”
Strook meinesloot achter | Tjeu Savelkoul | 30 juli 2022
We hebben hier vanaf vrijdag tot donderdag mogen logeren met onze camper. Helaas kreeg ik zaterdag corona en heb ik de meeste tijd in bed gelegen. Het eerste telefoongesprek met Sharon (Ik hoop dat de naam goed geschreven is ) was positief.
De ontvangst was grandioos. Wat een lief en behulpzaam mens is dat. Ze fietste met ons mee en gaf duidelijk alle info. Alle lof. Leuk plekje.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Super”
Mopol Sloep met console | Aart | 29 juli 2022
Vriendelijke en behulpzame ontvangst, keurige boot en bij terugkomst voor ons allemaal een heerlijk kopje koffie, thee of zelfs warme chocomelk!

Heerlijk rustig gebied om te varen.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“De Tirion voor een dag...”
Tirion 21 | Max | 27 juli 2022
In één woord: Geweldig!
De Tirion is een super fijne boot, goed te hanteren met twee volwassenen en een kind, zoals in ons geval. Hij is sportief genoeg voor een kajuitboot en dus ook erg comfortabel. We weten nu hoe leuk en fijn deze boor vaart, dus de volgende keer huren we hem graag voor langer, want je kan er prima in slapen.
En zoals altijd is de sfeer in de haven De Drijfveer gemoedelijk en vriendelijk. Het terras en de kaart bij De Koken is zo creatief als het eruit ziet en zeer welkom als je aan het einde van de dag van het Sneekermeer afkomt.
Lieve mensen van De Drijfveer en De Koken... hartelijk dank voor deze topdag en tot gauw weer!
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,6/10
“Vakantieplezier van begin tot eind”
Clever 23 | Symon | 26 juli 2022
We hebben twee weken genoten met de Clever 23. Vooral de vriendelijke mensen en service bij De Drijfveer en chillen bij DeKoken heeft ons het echte vakantiegevoel gegeven. Dank Sharon en collega's voor een geweldige tijd.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Super dag gehad!”
Crescent 21 | Bianca | 25 juli 2022
We hebben een zeer goede dag gehad met de Crescent. De boot was netjes schoon en groot. Vanuit Akkrum kun je diverse kanten op, wat ideaal is om te varen. De ervaring bij de drijfveer was helemaal top! We zullen hier nog wel vaker een boot huren.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,2/10
“Superleuke camperplaats”
Camperplaats nr 3: vaarwater | Jan en Geertje | 22 juli 2022
Mooie plek aan het water. Op deze plek loopt iedereen bij je langs, wij vinden dat wel leuk maar als je van meer privacy houdt dan zou ik kiezen voor plek 1 of 2.
Gemoedelijke camping, vriendelijk personeel.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen

Aanmelden nieuwsbrief