Voor jong en oud

Activiteiten op de haven

U bent hier:

"Een overzicht van activiteiten die u niet mag missen"

Optimist zeilen tijdens opening van watersportseizoen in friesland

Opening watersportseizoen op 21 april 2018

De start van weer een mooi watersportseizoen! Hou deze site in de gaten voor het programma, maar wees er gerust op dat er veel leuks te doen en te zien is! En we sluiten af met heerlijk eten en drinken en livemuziek... Wie is er bij? Organisatie samen met de watersportvereniging AWS en jachtwerf Oost.

Arrangementen bij restaurant aan het water bij bootverhuur friesland

Hemelse brunch

Hemelse brunch in het Hemelvaart weekend! Laat je verwennen met héél veel lekkers, bubbels én hele mooie live muziek! Beperkt plek dus meld je vast aan per mail of telefoon!! Locatie: haventerras De Koken. Datum volgt

Bootverhuur friesland met taart en kookworkshop

Hemelse brunch!

Kinderen zitten rond het kampvuur op jachthaven friesland en camping aan het water

Animatie in het hoogseizoen

Tijdens de weekenden in het hoogseizoen verzorgen wij een programma voor jong en oud. Van schatzoeken, zingen en knutselen, tot een kampvuur met livemuziek. Het programma vindt u bij de receptie.

BBQ New Orleans Style

Op een warme avond in augustus vieren we de zomer met een heerlijke uitgebreide BBQ New Orleans style! Mooie en smaakvolle avond gegarandeerd!! Datum volgt

pinata optreden evenement friesland live muziek

Seizoensfeest Zaterdag 29 september 2018

Ieder jaar vieren wij op de laatste zaterdag in september de mooie zomer die achter ons ligt en gaan we dansend het naseizoen in. Ook in 2018 weer met een top-band! Houd onze site in de gaten voor meer informatie. Zet het in de agenda en mis dit feest niet!

Voetbal kijken bij restaurant aan het water in friesland evenementen

Sfeervolle activiteiten om van te genieten

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren