boot vertrekt uit haar ligplaats die ze bij jachthaven tusken de marren heeft
Vers van de pers

Het laatste nieuws

U bent hier:

Nieuws

Zomerse bijbanen!

Wij zoeken hulp! Lees snel of jouw bijbaan er tussen staat!

Wij zijn op zoek naar versterking voor werkzaamheden binnen onze:

  •  Jachthaven Bootverhuur en Camping
  •  Receptie
  •  Haventerras

Wil je in een gezellig team werken en altijd een vakantiegevoel hebben? Lees dan hieronder welke bijbanen we vanaf 1 april 2019 aanbieden:


1) Jachthaven

De klussen voor deze bijbaan zijn vooral op het terrein van de jachthaven en camping. Denk hierbij aan het schoonmaken van de douchegebouwen, grasmaaien en kleine technische werkzaamheden. Ook zul je gaan assisteren bij de bootverhuur. In het voor- en naseizoen werk je in het weekend. In het hoogseizoen ook enkele doordeweekse dagen. Ben je sociaal en hou je van buiten werken? Dan is deze baan misschien wel perfect voor jou!

2 ) Receptie

Je assisteert op de receptie van ons watersportbedrijf. Je ontvangt gasten, verwerkt betalingen en neemt de telefoon aan. Altijd onder begeleiding van een ervaren collega. Lijkt het jou leuk om onze gasten een warm welkom te geven, werk je nauwkeurig en heb je vooral in de weekenden en avonden tijd? Reageer dan! 

3) Haventerras

Voor ons haventerras De Koken zijn we op zoek naar enthousiaste hulp in de bediening en keuken. Je werkt in een gezellig en gastvrij team op het zonnigste terras van Akkrum! Kijk hier voor de openingstijden (en dus werktijden). 

Enthousiast over één van deze bijbanen? Stuur dan snel een email naar info@drijfveer.nl ! Vertel in het kort iets over jezelf en welke baan jouw voorkeur heeft. Liever bellen? Dat mag natuurlijk ook: 0566652789.

Tot snel!

Drijfveer en De Koken

« Terug naar overzicht

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren