boot vertrekt uit haar ligplaats die ze bij jachthaven tusken de marren heeft
Vers van de pers

Het laatste nieuws

U bent hier:

Nieuws

Unieke souvenirs maken bij Drijfveer & Tusken de Marren

Ook Drijfveer & Tusken de Marren doet mee met Culturele Hoofdstad 2018. Onder de titel LF 2018 Akkrum: Boven en onder de waterlijn is in samenwerking met socialdesignlab It Erfskip een project opgezet om met inwoners, bezoekers en toeristen op het jachthaventerrein souvenirs te maken. Er worden unieke souvenirs gemaakt van natuurlijke materialen en met een verhaal van Fryslan. Op zaterdag 21 april en vrijdag 11 mei worden de workshops georganiseerd.

Een workshop duurt 3 uur en wordt begeleid door Pyr Bosma (houtsnijden) of Esmé Hofman (vlechten met riet/wilgentenen). Een workshop is te kort om beide technieken te leren. De bedoeling is dat je twee souvenirs maakt; één voor jezelf en één om te doneren aan het project. Afhankelijk van het weer wordt er binnen of buiten gewerkt.

Wanneer; zaterdag 21 april van 13.00 tot 16.00 uur
Wanneer; vrijdag 11 mei van 15.00 tot 18.00 uur

Aanmelden kan via info@drijfveer.nl
De kosten bedragen € 10,00 p.p.

Lees hier meer over Culturele Hoofdstad 2018 en bekijk het programma.

« Terug naar overzicht

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren