boot vertrekt uit haar ligplaats die ze bij jachthaven tusken de marren heeft
Vers van de pers

Het laatste nieuws

U bent hier:

Nieuws

Yoga bij Drijfveer & Tusken de Marren

Vind jij het ook zo fijn om de dag ontspannen te beginnen?

Rustig wakker worden en daarna op het dek of voor de tent een kop thee drinken en genieten van de stilte?

Wij van Drijfveer & Tusken de Marren snappen dat en hebben iets bedacht om dit relaxte gevoel de gehele dag vast te houden.

Vanaf zaterdag 14 juli t/m zaterdag 18 augustus 2018 kun je yogalessen bij ons in de buitenlucht volgen. Wil je misschien iets soepeler en krachtiger worden, lekkerder in je vel zitten of gewoon genieten van de buitenlucht en een verse smoothie? Kom dan op zaterdagochtend om 09.00 uur naar ons haventerras de Koken. De yogalessen van “Yoga Your Day” uit Akkrum zijn voor iedereen toegankelijk, ervaring is niet vereist en yogamatjes zijn aanwezig.

Locatie: Aanmelden bij haventerras de Koken, daarna yoga op een rustige plek aan het water. Stuur voor informatie gerust een mail naar info@drijfveer.nl en we vertellen je er alles over.           

Tijdstip: Zaterdagochtend van 09.00-10.00 uur

Kosten: € 12,00 (incl. verse smoothie) of € 67,50 voor 6 lessen! Namasté.

« Terug naar overzicht

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren