zeilboot Mazzeltof
Te koop

Fox 22

VERKOCHT: Fox 22

Populair en sportief zeiljacht van 6.50 meter lang, ontworpen door Koos de Ridder. De Fox 22 is goed onderhouden en heeft als grote pluspunt een bijna nieuwe 4 takt Mercury buitenboordmotor (2018). De buitenboordmotor zit in een bun wat het manouvreren op de motor gemakkelijk maakt. In 2018 is een nieuw winterkleed aangeschaft en een walstroom aansluiting gemaakt. Complete vaarinventaris aanwezig!

Omschrijving en extra's

De Fox 22 combineert de sportieve zeileigenschappen van een open zeilboot met het comfort van een kajuitboot. Door de snelle lijn met recht een sportief jacht te noemen. Toch is deze Fox zeer makkelijk te varen, zelfs voor de minder ervaren zeilers. De overzichtelijke 22-voeter is in een paar minuten zeilklaar en is voorzien van een complete vaarinventaris. Alles bedienbaar vanuit de kuip.

Type zeiljacht: Fox 22
Materiaal: Polyester
Bouwjaar: 2004
Afmetingen: 6.50 x 2.50 x 0.90 cm.
Tuigage: Grootzeil en rolfok. 
Buitenboordmotor: Mercury 4 takt 4 pk in de bun
Extra's: gasfornuis, stootwillen, landvasten, zeilhuik, etc
 

VRAAGPRIJS: VERKOCHT

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren