Arrangement en evenement in Akkrum met cocktails en livemuziek
Voor jong en oud

Jaarkalender evenementen

U bent hier:

"Een overzicht van activiteiten die je niet mag missen"

9 Mei: Opening watersportseizoen

De start van weer een mooi watersportseizoen! Hou deze site in de gaten voor het programma, maar wees er gerust op dat er veel leuks te doen en te zien is! En we sluiten af met heerlijk eten en drinken en livemuziek... Wie is er bij? Organisatie samen met de watersportvereniging AWS en jachtwerf Oost.

10 Mei: Moederdag

Verras je heldin, huur een boot en krijg een heerlijk gevulde picknickmand én fles bubbels gratis mee aan boord ( twv 10,- p.p.). Boek een (zeil)boot op 10 mei en vermeld bij de opmerkingen dat je gebruik maakt van de Moederdag aanbieding. Boek snel want er zijn op 10 mei slechts enkele boten beschikbaar!

overheerlijke taart gebakken door onze bakker Jildou, verkrijgbaar bij het haven terras van de koken

Gratis picknickmand op moederdag!

Overheerlijke taartjes gebakken, te verkrijgen in de Koken

Ergens in mei: Jildou's Brunch

Jildou’s Brunch op ons haventerras! Heel veel lekkers van 11:00 – 13:30 uur. € 17,50 p.p. exclusief drankjes. Reserveer om zeker te zijn van een plekje. DATUM VOLGT :)

Ergens in Juni: Borrel en muziek!

Hemels borrelen met live muziek op het podium van De Koken. Geen aanmelding nodig. Tijd en band wordt nog gepubliceerd. DATUM VOLGT :)

Blond biertje Gudzekop op terras van de Koken

21 Juni: Vaderdag!

Onbeperkt burgers eten op ons terras. Hoeveel kun jij er op? € 17,50 p.p. Kinderen (tot 12 jaar) halve prijs en vaders krijgen een heerlijk speciaalbiertje van ons! v/a 17:00 uur. Reserveer om zeker te zijn van een plekje.

Een lekker drankje nuttigen op het podium in de lounche-set met uitzicht over het gehele terras van restaurant de Koken.

Eind juni: Zomerfeest! Koken iedere dag geopend

Wij luiden de zzzzomer in! Speciaal bier & cocktails 5 halen, 4 betalen! Vanaf eind is De Koken iedere dag geopend t/m 1 september.

Animatie met live gitaarmuziek bij jachthaven en camping

Animatie in het hoogseizoen

Tijdens de weekenden in het hoogseizoen verzorgen wij een programma voor jong en oud. Van schatzoeken, zingen en knutselen, tot een kampvuur met livemuziek. Het programma vind je bij de receptie.

Ergens in juli: Filmavond!

Filmavond bij de koken. Bij mooi weer op het terras en anders op groot scherm in De Koken. Start film ± 21:30. Datum en info over de film volgt snel!

Ergens in augustus: Filmavond!

Filmavond bij de koken. Bij mooi weer op het terras en anders op groot scherm in De Koken. Start film ± 21:30. Datum en info over de film volgt snel!

Overheerlijke taartjes gebakken, te verkrijgen in de Koken

Ergens in september: Jildou's Brunch

Onbeperkt genieten van heel veel lekkers, gebakken door onze keukenprinces Jildou! 10:30 – 13:30 uur. 19,50 p.p. Reserveer om zeker te zijn van een plekje. DATUM VOLGT :)

26 September: Seizoensfeest

Ieder jaar vieren wij op de laatste zaterdag in september de mooie zomer die achter ons ligt en gaan we dansend het naseizoen in. Ook in 2020 weer met een top-band! Houd onze site in de gaten voor meer informatie. Zet het in de agenda en mis dit feest niet!

Sfeervolle activiteiten om van te genieten

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren