Opening watersportseizoen 2019

Akkrum opent!

U bent hier:

"Feestelijke opening van het watersportseizoen op 13 april 2019"

Feest!

Tijdens Akkrum Opent! openen we samen met de AWS, Jachtwerf oost en haventerras de Koken het nieuwe watersportseizoen. Het feestelijke programma bestaat onder andere uit een havenmarkt, zeillessen, Klompkesilen, RC-zeilen, horecaplein en live muziek. Ook zijn er vele bedrijven die haar diensten en producten presenteren. Daarmee belooft het een bijzonder gezellige opening te worden! Je bent van harte uitgenodigd!

Valk huren friesland met activiteiten voor kinderen

Wanneer?

Op 13 april 2019 begint om 13 uur het middagprogramma vol activiteiten op het gebied van watersport, muziek en horeca. Vanaf ongeveer 18 uur begint het avondprogramma met heerlijk eten en zomerse livemuziek!

Locatie en aanmelding

De opening vindt plaats in de Akkrumer jachthavens van Tusken de Marren, AWS-eendracht en Jachtwerf Oost. Aanmelding is niet nodig. Iedereen is van harte welkom!

ligplaatsen bij zonsondergang in jachthaven friesland

Vier dit feest met ons mee!

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren